Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyit költötök kifejezetten...

Mennyit költötök kifejezetten a szilveszterre? Én 0 ft-tot

Figyelt kérdés

Elhűlök mikor hallom ismerőseimet hogy több tízezret elszórnak piára rakétára szórakozóhelyre.

Van olyan ismerősöm aki egy 100-ast pattintott ki egy "wellness szilveszter" programért 1 éjszakáért (10-6-ig)

Én meg 0 ft-ot költök és 22hkor ágyban leszek az fix.

2021. dec. 31. 12:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Luxus hajón fogunk partizni. 50.000 Ft kajával és piával együtt.
2021. dec. 31. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit🤷‍♂️ Én is aludni fogok este, kb leszarom hogy szilveszter van. Persze ha lennének barátaim akko lehet velük tölteném, de akkor sem azért mert hogy "jaj mekkora ünnep" a szilveszter. Sőt amúgy ha azt nézzük még profitáltam is belőle, kaptam egy pezsgőt, meg 5ezer forintot a munkám közben az ügyfelektől, mondván "boldog újévet" 🤷‍♂️
2021. dec. 31. 14:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Vettem tűzijátékokat, 3 részre összesen kb 25 ezer volt (de ebből a 2 másik srác még kifizeti a részét), pár üdítő meg rágcsálnivaló, de az nem már sokat dob hozzá. Évente egyszer belefér ennyi plusz simán 🎆🍾
2021. dec. 31. 14:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Semennyit, főzni amúgy is főznék.
2021. dec. 31. 14:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát most az ételt nem számolom extra kiadásnak, akkor is ennék, ha nem lenne szilveszter :)

Vettem egy pezsgőt, egy üveg bort, meg pár sört meg néhány rágcsálnivalót házibuliba (vendég leszek). Az egész volt mondjuk 4-5 ezer forint maximum. Egy random kocsmázás valószínűleg drágább lenne ennél :D

2021. dec. 31. 14:46
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Semennyit, mert nincs mit ünnepelni, borzalmas év volt ez is, és semmi nem mutat arra sem, hogy a következő jobb lesz.
2021. dec. 31. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Amugy nem is az, hogy jajj most kotelezo a szilvesztert unnepelni, de konkretan ez az egy nap ami TUTIBIZTOS hogy olyan, hogy mindenki raer, senki nem dolgozik masnap, senkinek nincs semmi kifogasa, hogy valami nagyon fontos koran kelos programja lenne januar elsejen, kedvuk is van, ugyhogy teljesen adott, hogy ilyenkor osszejon a tarsasag. Maskor mindig az van, hogy 10-bol 3 ember dolgozik, egynek koran kell kelnie masnap mert random dolga van, a negyediknek szimplan nincs kedve, az otodik azert nem jon mert nem jonnek a tobbiek…🤣🤣 Szoval jo ez a nap.
2021. dec. 31. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi közös baráti-rokoni összejövetelt és szilveszteri bulit tartunk. 17 órától másnap, míg kedvünk van. Pénzt nem szedünk, de mindenki annyi minent ad bele,amennyit gondol.

-Piára nem költök, mert a Karácsonyra kapott italokat viszem: 3 pezsgő, 1 normális bor, meg régebbről találtam két 12-13 éves rosét,ami meg van barnulva, meg egy márkásabb italt viszek.

-2 üdítő + 1 gyerekpezsgő 900 Ft

-Kaják: két fajta virli, francia saláta, tormástekercs, szendvicsek, aszpik saját készítésű. Hozzávalók: 8000 Ft

-Chips, édesség, sajtos rudacska: 2000 Ft

-konfetti, szerpentin, lufik: 1200 Ft

-Tűzijáték telep: 25000 Ft

Ez összesen: kb. 37000 Ft

Ketten megyünk tőlünk: 13500 Ft/fő

szerintem ez reális, főleg úgy, hogy nagy része az összegnek a 140 db-os tűzijáték telep. Cserében pedig terül-terülj asztalkám lesz ételből és italból. Mindenki más félét hoz. A maradék meg a házigazdáé.

kb. 30-an leszünk.

2021. dec. 31. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
A belépő a szórakozóhelyre azt hiszem 4000 ft lesz, aztán azon felül maximum 10000-12000 Ft értékben iszom alkoholt az este folyamán magamat ismerve.
2021. dec. 31. 17:50
 20/21 Metionin ***** válasza:
58%
8 ezerért rendeltünk egy hidegtálat és annyi. De azt sem a szilveszter miatt, hanem nekünk ez más miatt évforduló.
2021. dec. 31. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!