Mennyit költötök kifejezetten a szilveszterre? Én 0 ft-tot
Elhűlök mikor hallom ismerőseimet hogy több tízezret elszórnak piára rakétára szórakozóhelyre.
Van olyan ismerősöm aki egy 100-ast pattintott ki egy "wellness szilveszter" programért 1 éjszakáért (10-6-ig)
Én meg 0 ft-ot költök és 22hkor ágyban leszek az fix.
Hát most az ételt nem számolom extra kiadásnak, akkor is ennék, ha nem lenne szilveszter :)
Vettem egy pezsgőt, egy üveg bort, meg pár sört meg néhány rágcsálnivalót házibuliba (vendég leszek). Az egész volt mondjuk 4-5 ezer forint maximum. Egy random kocsmázás valószínűleg drágább lenne ennél :D
Mi közös baráti-rokoni összejövetelt és szilveszteri bulit tartunk. 17 órától másnap, míg kedvünk van. Pénzt nem szedünk, de mindenki annyi minent ad bele,amennyit gondol.
-Piára nem költök, mert a Karácsonyra kapott italokat viszem: 3 pezsgő, 1 normális bor, meg régebbről találtam két 12-13 éves rosét,ami meg van barnulva, meg egy márkásabb italt viszek.
-2 üdítő + 1 gyerekpezsgő 900 Ft
-Kaják: két fajta virli, francia saláta, tormástekercs, szendvicsek, aszpik saját készítésű. Hozzávalók: 8000 Ft
-Chips, édesség, sajtos rudacska: 2000 Ft
-konfetti, szerpentin, lufik: 1200 Ft
-Tűzijáték telep: 25000 Ft
Ez összesen: kb. 37000 Ft
Ketten megyünk tőlünk: 13500 Ft/fő
szerintem ez reális, főleg úgy, hogy nagy része az összegnek a 140 db-os tűzijáték telep. Cserében pedig terül-terülj asztalkám lesz ételből és italból. Mindenki más félét hoz. A maradék meg a házigazdáé.
kb. 30-an leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!