Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az alaphangom miért lehet vékony?

Az alaphangom miért lehet vékony?

Figyelt kérdés

csakmert előtudom hívni a "normális"mélyt is néha tudatosan néha magától. tudatosan néha hosszabb ideig, magától meg nyilván addig amíg neki tetszik. évek óta így van ez eddig azért nem vettem ezt figyelembe mert 14 voltam ugye akkor kezdődik a mutálás, mostmár pár hónapja 17 vagyok és nyilván kezd idegesítő lenni. Néha gyakran meg is szólják az alaphangomat, vagy valami hülye megjegyzést tesznek rá vagy csak kinevetnek vagy csak ők sem értik ezt az egészet én meg nemtudok érdemi választ adni és csak leblokkolok vagy jobbesetben előhívom a flegma énem. akkora teher ez nekem, hogy már vagdosom is magam ezek miatt. utálom ennek ezt a nemtudom kilátástalanságát, beállhat még a normalizálódás az átlag alaphangszintre? és mikor? valaki volt már ilyen, hasonló helyzetben? vagy a környezetben? vagy mit csináljak? trollok kíméljenek pls.

17F

2021. dec. 28. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy alaphang. Mindenki tud elmélyített hangon beszélni, de ha te normális esetben nem így beszélsz, akkor szimplán magas a hangod, ennyi. Nem kell vele foglalkozni, nyilván ez nem egy "macsó" tulajdonság, de ezerszer rosszabbat is kifoghattál volna a genetikai lottón.
2021. dec. 29. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy változni fog még, de az is lehet, hogy már nem. Nem vagyunk egyformák, minden embernek más és más a hangszíne, a hangjának a tónusa. Nekem sincs mély, férfias hangom, nagyon utálom hogy ilyen amilyen, de hát ez van. Nem tudok vele mit csinálni. Nevettek már ki emiatt egy párszor és olyan is volt egyszer, hogy kaputelefonon keresztül nőnek hittek és azt mondták rám, hogy " köszönöm hölgyem" :D, de hát k.rvára nem tudok vele mit csinálni. :D Olyan is volt régen a suliban, aki gúnyosan utánozta a hangom, és ezzel sértegetett, de hát ez a rosszindulat sokkal többet elárul róla, mint rólam. A családtagjaid, barátaid hozzászoknak majd a hangodhoz, (vagy már hozzá is szoktak), nekik ez a természetes, ilyennek ismertek meg téged, így fogadnak el téged, egy idő után már fel sem tűnik nekik, szinte észre sem veszik, ők nem csesztetnek emiatt. Nekik így vagy természetes, ahogy vagy. A kevésbé közelálló vagy nem annyira közelálló emberek többsége pedig értelmes, 99%-ban elfogadóak, ha elsőre furcsa is lesz nekik a hangod, akkor is lesz bennük annyi tisztelet és empátia, hogy nem fognak emiatt bacogatni téged. És hát sajnos lesznek olyanok is néha egy páran, de ők vannak a legkevesebben, akik kinevetnek majd vagy beszólogatnak, csesztetnek, szórakoznak veled, ugratnak, poénkodnak majd a hangoddal, de ezeket egyáltalán nem kell a szívedre venned. Hagyd teljesen figyelmen kívül. Hagy szórakozzanak... Ha ez jelenti számukra a legnagyobb boldogságot az életben, hogy másokat csesztetnek olyan tulajdonságaik miatt, amikről nem tehetnek, hát akkor csinálják és legyenek boldogok. Ne törődj velük. Sz.rd le őket magasról. Ne vedd magadra a csesztetéseket, engedd el a füled mellett őket. Vagy mondd azt nekik, hogy "Hidd el, engem is zavar, hogy ilyen a hangom és ha tehetnék ellene valamit, akkor már régen megtettem volna." Ha ezt mondod, akkor páran elgondolkodnak majd és esetleg leszállnak rólad, mert belátják, hogy nem te tehetsz erről. De egyébként tényleg ne vedd magadra ezeket a beszólogatásokat, nyugodtan hagyd figyelmen kívül őket. Az emberek olyanok, hogy mindenkit cseszegetnek, akár poénból, szórakozásból is, aki egy kicsit is kilóg a tömegből valamilyen tulajdonsága miatt. Beszólogatnak a szemüvegeseknek, beszólogatnak a fogszabályzósoknak, beszólogatnak a bicegősen járóknak, beszólogatnak a túlsúlyosaknak, beszólogatnak a túl vékonyaknak, a természetes vöröseknek, a szeplősöknek, a nagyorrúaknak, a kancsaloknak, mindenkinek beszólnak, aki kicsit is kilóg az "átlagos" kategóriából. Nem kell ezzel foglalkozni. Örülj annak, hogy EGÉSZSÉGES vagy és nincs nagyobb bajod, örülj annak, hogy nem vagy beteg vagy nem vagy tolószékes, mozgáskorlátozott. Nincs semmi baj a hangoddal, te ilyen vagy, te így vagy jól, ezáltal is egy picit különlegesebb vagy az átlagnál. :) Fogd fel így! :D És nagyon szépen kérlek, ne bántsd magad! Hagyd abba a vagdosást, ne tegyél kárt magadban, mert nagyon nem éri meg! Azért, mert mások hülyék veled, ne magadban tegyél kárt, ne te idd meg a levét a dolognak. Egyszerűen csak engedd el a füled mellett és mondd azt, hogy "ez van, én nem tehetek róla. Ha tehetnék ellene valamit, már rég megtettem volna." Kész, ennyi.

Ja, és nem te vagy egyedül a világon, aki ezzel a "problémával" küzd. Vannak más férfiak is, akiknek magasabb a hangja vagy furcsább a hangszíne. Ne parázz emiatt. Nem kell emiatt befeszülni, szokj hozzá a gondolathoz és koncentrálj ennél sokkal fontosabb dolgokra. Élvezd az életet, ne érdekeljen, hogy ki mit mond rólad. :) Ne érdekeljen mások véleménye. Így vagy jó, ahogy vagy. Kész. Ennyi. Pont. Sokunknak elég furcsa a hangja és ez eleinte lehet kellemetlen vagy zavaró, de aztán az ember megtanulja elengedni ezt a dolgot és a fontosabb dolgokra figyel oda inkább. Ettől még lehetsz jó ember, aki mindenkinek segít, aki mindenkivel kedves, jó fej, ettől még lehetsz olyan, akit mindenki kedvel, szeret. Nem a hangod fogja meghatározni azt, hogy milyen ember vagy belül. :) Le lehet élni egy egész életet BOLDOGAN, még hülye hanggal is, nyugi. :D Tapasztalatból mondom. :) Annak örülj, hogy nem vagy beteg!

Keress rá a Kéri László politológusra YT-on, ő egy idősebb pali és neki is nagyon furcsa a hangszíne, mégis boldogan megélte az életét. Ettől még lehetsz sikeres, boldog ember te is, hogy magasabb a hangod. És állj le a vagdosással! Nem veled van a baj, hanem a többiekkel. Ne büntesd magad, nincs rá semmi okod. Fel a fejjel, bátran, büszkén, csak előre nézz, emelt fővel! Hajrá! :D

2021. dec. 29. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Genetika, kis esély van rá hogy változik, az én tapasztalataim szerint ezek befolyásolják valamilyen szinten: mentális állapot, testsúly (izomtömeg), alkohol, cigaretta (vagy ecigi) használat, és valószínűleg a drogok, illetve anabolikus szteroidok.

Apró érdekesség, pl trenbolon használata eseté (ez egy anabolikus szteroid) tipikus rekettes hangja lesz az embereknek átmenetileg.

Remélem korrekt, nyálaskodástól mentes választ tudtam adni :D

2021. dec. 29. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne igyál szója tejet SOHA
2021. dec. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!