Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyi ideig beszeltek ki...

Mennyi ideig beszeltek ki valakit?

Figyelt kérdés
Peldaul a tarsasagbol egy lany reszegre issza magat es hulyesegeket csinal. A lany nem mindennap jar ki veletek, mert mashol lakik. Mennyi ideig beszelitek ki ot, illetve ha legkozelebb talalkoztok vele milyen szemmel neztek ra? Vagy mit gondolnatok arrol ha tobbet nem menne ki veletek, amiert lejaratta magat es szegyenli?

2021. dec. 27. 03:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Koszonom, ez megnyugtato.

Viszont! :)

2021. dec. 27. 04:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem azert inkabb kerulom ezutan a tarsasagot, mert nem nekem valo, ugy tunik en inkabb kissebb, bizalmas tarsasagot szeretnek, vagyis igaz baratokat
2021. dec. 27. 04:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Epp ezt akartam irni, h ha te magad is buta tarsasagnak tartod oket, akkor talan le is epithetned a bagazst. Nyilvan nem veszitesz semmit, foleg igy, h attol tartasz, kibeszelnek.

Keress magadnak olyan baratokat, akik kiallnak melletted akkor is, ha epp nem vagy ott.

Majd kesobb rajossz, h tenyleg le kell szarni, h ki mit gondol, maskulonben sosem leszel boldog. Valakinek sosem lesz jo, amit epp csinalsz, vagy pusztan csak az ellenkezes kedveert dumal.

Keress magadnak uj tarsasagot!

Szerintem egy kis eszement "ereszd-el-a-hajam" buli elengedhetetlen neha, a megfelelo emberekkel.

2021. dec. 27. 05:19
 14/15 anonim ***** válasza:

A kibeszélés semmivel sem szebb dolog, mint a részegség. És a részegség sem szebb, mint a kibeszélés.

Igazából egyik sem jó vagy rossz. Sima hétköznapi dolgok. Lehet őket csinálni, és szokták is.

A lényeg, hogy ne okozzunk kárt a másiknak velük.

2021. dec. 27. 05:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem beszélek ki senkit.

Mindenkinek megvan a maga stílusa, nem akarom megváltoztatni a világot. Éljen, ahogy akar. Legyen vagány, éljen szabadon, csináljon, amit akar, senkinek semmi köze hozzá.

Ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy én mit csinálok szabad időmben. Persze akikkel jóban vagyok, azokkal megosztom.

A többieknek pedig csak pár dolgot mondok el, ami kevésbé magánügy.

2021. dec. 27. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!