Találkoztál már hollywoodi színészekkel, híres énekesekkel testközelből?
Nyári diákmunkán voltam abban az étteremben, ahol sok hollywoodi sztár is jár. Nekünk dolgozóknak soha nem szabad beszélgetést kezdeményezni. Anthony Hopkins is járt ide és tudta ezt a szabályt is. Mindig úgy intézte a rendelést, hogy tudjunk vele beszélgetni. Nagyon kedves ember.
Késöbb a férjem munkahelyén Elton Johnnal és Placido Domingoval találkoztam.
A KISS együttes énekesével Gene Simmons-szal pedig még magyarul is beszélgettem egyik könyve dedikálásán. Anyukája magyar volt, ezért beszél magyarul is.
1: Úú Jeremy Irons jó színész.:)
2: Ez de szuper lehetett, hogy Hopkins ilyen jó fej volt.:) Bárokban dolgozóként mondjuk belefut az ember hasonló helyzetekbe, már ha a város menő helyein dolgozik, pl. sok színész szereti a lepukkant kultúr helyeket jobban, mint az elit éttermeket. Tök jó, hogy a KISS-t is szereted.:) A glam rock kultúra egyik meghatározója a Mötley Crue mellett.
4: Schwarzival sokszor lehet találkozni az Oktoberfesten is, de egy sofőrös dolog azért közvetlenebb.:)
2: Ez de szuper lehetett, hogy Hopkins ilyen jó fej volt.:) Bárokban dolgozóként mondjuk belefut az ember hasonló helyzetekbe, már ha a város menő helyein dolgozik, pl. sok színész szereti a lepukkant kultúr helyeket jobban, mint az elit éttermeket. Tök jó, hogy a KISS-t is szereted.:) A glam rock kultúra egyik meghatározója a Mötley Crue mellett.
4: Schwarzival sokszor lehet találkozni az Oktoberfesten is, de egy sofőrös dolog azért közvetlenebb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!