Facebookon az elérhető aktív állapot kikapcsolásának az a célja, hogy aki ilyen módszert tesz, az nem szívesen írna vissza mindenkinek, csak akivel szívesebben beszélne?
Nálam is mind Messengeren/FB-n, és Instagram-on is ki van kapcsolva az aktív állapot. Nem is működött megbízhatóan (mint egyszer kiderült, ha az erdőn közepén buszozol, mindenhol ki vagy jelentkezve, sőt még a neted sem megy, de ha valaki rád ír, automatikusan elérhetővé ugorhatsz), de engem is inkább az zavart, hogy voltak olyanok, akik szinte már rögeszmésen azt lesték, hogy mikor vagyok fent, és azonnal írogatni kezdtek (az ilyenek többsége viszont vagy házit/jegyzetet kunyerált, vagy jött panaszkodni/mást szapulni). Egy ponton már egyik volt barátnőmtől jöttek a "látom megint elfoglalt vagy", "megint nem érsz rá visszaírni" szintű üzenetek, holott tényleg nem értem rá, csakis azért voltam fent, mert apának kellett munka miatt küldözgetnem linkeket..
Ezeket meg megelégeltem, és inkább kikapcsoltam, nagyon jó döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!