Hogyan ne hányjak a cigitől?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy hogyan bírjam jobban a cigit? Van mikor elszívok buliban 1-2 szálat és olyan hányinger jön rám ami kitart akár több órán át. Jogos az hogy ne szívjam de buliban nagyon jó tud lenni. Van valami módszer hogy ne legyen tőle hányingerem?2021. dec. 22. 12:21
1/6 anonim válasza:
Nincs. Ha nem bírod akkor nem bírod. Igen jogos, hogy ne szívd, de még jogosabb, hogy ne szívd ha nem bírod. Értem én, hogy szerinted ettől jobb a buli, de ha órákig rosszul vagy tőle akkor csak szarabb lesz.
2/6 anonim válasza:
Látod, hogy nem tud jó lenni, ha rosszul vagy tőle. Ne szívjad, ha nem esik jól, mégis minek?
3/6 anonim válasza:
Jobb ötletem van: Szokjál rá hülye módon, ha naponta elszívsz 2 dobozzal nem lesz hányingered 1-2 száltól.
4/6 anonim válasza:
Hogyan lehet jó, ha hánysz tőle? Ennyire nem lehetsz kényszeres kifelé
5/6 anonim válasza:
Hát... ne tüdőzd, szívj kisebb slukkokat, vásárolj gyengébb cigarettát, esetleg e-cigi...
6/6 anonim válasza:
Ne szivjad. Nezzel ki inkabb jobban,hogy tudj ismerkedni a buzrud nelkul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!