Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most szilveszterkor be akarok...

Most szilveszterkor be akarok rúgni!!! Eddig egyszer se jött össze ez mert a szüleim nem adnak annyi piát, hogy a berúgás megtörténjen! (Sajnos el is zárják úgy a lakásban hogy egyedül nem tudnám megszerezni a piát.) Hogy rúgjak akkor mégis be? Tipp?

Figyelt kérdés

Az hogy a barátaimmal menjek valahova majd Szilveszterkor azt meg nem engedik, megtiltották. Szóval itthon kéne elrendezni a berúgást valahogy.

Az a baj, hogy a szüleim minden lépésemet követik, szóval nehéz ügy, de idén akármi is lesz akkor is be akarok rúgni, legalább 1 kicsit.

Pezsgőből max. 1 pohárral szokták engedni hogy igyak, a borból szintúgy csak egy pohárral ihatok.... 17 éves vagyok pedig.

2021. dec. 17. 12:33
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Azért akarok berúgni meg elkezdeni egy kicsit élni mert kiváncsi vagyok a világra, nem szeretnék mindig egy utolsó senki lenni mindenki szemébe!
2021. dec. 17. 13:17
 22/50 anonim ***** válasza:
Ez olyan buta hozzáállás! Nem attól leszel nagy mások szemében, ha lerészegedsz. Inkább örülj, hogy a szülrid szeretnek és figyelnek az egészségedre. Én lassan 30 leszek, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam rendeden részeg, és mégis élek. Nem vagyok utolsó senki mások szemében (ha meg van olyan, magasról szarok rá). Próbálj meg máshogy "elkezdeni élni".
2021. dec. 17. 13:26
 23/50 anonim ***** válasza:
64%

- Weboldal: Tessék itt egy anonim weboldal, amit azzal marketingelünk hogy itt bármit megkérdezhetsz!

- Kérdező: Oké, akkor itt az egyik személyes problémám amit nem anonim módon nem tudok elmondani senkinek, kérlek segítsetek nekem!

- Sok válaszadó: Neked egy mentális betegséged van, mert csak, mert én azt mondtam, még akkor is ha egyébként már orvosnál is voltál és ő is azt mondta hogy nincs.

Fuck logic.

Én meg itt ülök egy rakat mentális betegséggel és mások nem hajlandóak elhinni hogy nekem ténylegesen vannak problémáim, csak azért mert nem nyáladzom környékig a számban mint az add adód 1%-át reklámokban...

2021. dec. 17. 13:35
 24/50 anonim ***** válasza:
60%
Hát rúgjá' bö! Ki a f*szt érdeke' Hö! 🤪
2021. dec. 17. 13:37
 25/50 anonim ***** válasza:
58%

#24:

A Gy.k. nem rinyaoldal. Ennyike.

2021. dec. 17. 13:38
 26/50 anonim ***** válasza:
69%
Ha az embernek problémája van és másoktól segítséget kér, az már egyből "rinya". Rendkívül segítőkész hozzáállás.
2021. dec. 17. 13:49
 27/50 anonim ***** válasza:
75%

Kérdezett valamit, de normális választ nem kapott. Nem tudom hogy mi a f@sznak vagytok itt. Ennyike

Egyébként az nem működik hogy kérsz egy kis pénzt azoktól a barátaidtól akik tudod hogy nem köpnének be, és mondod nekik hogy jövőre megadod. Nem beszélünk olyan nagy összegről hogy annyit ne adhatnának, ha tényleg barátok. Nálunk annak idején az ilyesmi nem volt probléma.

2021. dec. 17. 13:51
 28/50 A kérdező kommentje:
28/akkor a barátaim nem barátok, mert nem adnak már kérdeztem és mondtam hogy vissza adnám!
2021. dec. 17. 13:53
 29/50 anonim ***** válasza:
2021. dec. 17. 13:59
 30/50 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy azt hiszed, ettől leszel erős, menő, nagyfiú.

Hát nem! Segítsd otthon anyukádnak sütni-főzni, segíts neki a házimunkában, vagy takarítsd ki a szobád.

Berúgni bárki be tud, de igazán felnőtt akkor leszel, ha segítesz másoknak.

2021. dec. 17. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!