Még mindig sokszor baráti társaságban tapasztalom, hogy eljönnek hót betegen náthásan, mert hááát nem fertőz. Mert persze nem tudják, hogy igen. Összefutok ismerősömmel, mondom nincs puszi mert meg vagyok fázva, erre ő is, dehát az jó, mert legalább nem fertőzöl. Ráhagytam....Vannak akik azért tisztában vannak vele, hogy fertőző, de nem is foglalkoznak vele, akkor sem ha ők kaphatják el.
Ha csak megfázás az számomra nem számít. Minden évben egyszer vagyok beteg.
Soha nem kaptam el még senkitől. Egyszer csak megfázom és kész.
Nem vagyok tájékozatlan, csak egyszerűen nincs akkora jelentősége, hogy érdekeljen. Ha egy ismerősöm náthás és találkozni akar, akkor találkozunk. Kb. 90% az esélye, hogy nem fogom elkapni. Csupán tapasztalat. 23 év alatt semmi problémám nem volt ebből.
2021. dec. 14. 15:57
2/7 anonim válasza:
Inkább nemtörődöm emberek! Még családtagoknak is figyelniük kellene erre. Főleg most, hogy világ járvány van. Vannak akik tünetmentesek, míg mások belehalnak.
Hát, ne legyen ezután sem, azt kívánom neked!
Viszont más veszély leselkedik rád!
2021. dec. 14. 17:12
3/7 Senior Séf válasza:
Miért ilyen tájékozatlanok az emberek? Az immunrendszer nem azért van, hogy a széltől is óvjad, hanem azért, hogy dolgoztasd. Figyeld meg, az idősebb emberek egész évben jó, ha egyszer náthásak. Ez azért van, mert életük során sokféle kórokozóval találkoztak. Én 63 éves vagyok, és 40 évesen voltam utoljára beteg.
2021. dec. 14. 17:41
4/7 anonim válasza:
#1 Nincs olyan hogy csak megfázol. Valamiért az immunrendszered nem tud kivédeni egy olyan fertőzést, amit mástól kapsz el.
2021. dec. 14. 21:28
5/7 anonim válasza:
A kérdésre az első válaszoló ostoba válasza a válasz: "Soha nem kaptam el még senkitől. Egyszer csak megfázom és kész."
Azért tájékozatlanok, mert ostobák.
2021. dec. 14. 21:33
6/7 anonim válasza:
Elég sokat vagyok otthon egyedül és olyankor fázom meg. Ha társaságba megyek és ott valaki náthás utána mégsem. Szóval nincs itt probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!