Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány éves korotokig jártatok...

Hány éves korotokig jártatok bulizni? Mikorra "éltétek" ki magatokat?

Figyelt kérdés

Gáz ha én 17-19 éves korom között voltam csak bulizni, de akkor is csak max 30x?

Ha nem lettem volna egyszer sem az sem zavart volna, nem az én stílusom a szórakozás.

24F

2021. nov. 27. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%
18. szülinapom előtti nyáron jártam, az elmúlt 16 évben egy cseppet sem hiányzott
2021. nov. 27. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es, szerintem nem feltétlenül van igazad. Én is tervező típus vagyok, de egy ideje akkorát csalódtam valakiben, akivel kvázi mindent el tudtam volna képzelni, meg egy csomó energiát beleöltem, hogy most speciel csak arra érzem képesnek magam, hogy majdhogynem lélektelenül hedonista legyek. Így sem figyelek annyira a fájdalomra. Szerintem vannak olyan mélypontok egy kulturált ember életében is, amikor kisebb ilyen időszakok előfordulnak.
2021. nov. 27. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!