Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mindegyik kilencedikes fiú...

Mindegyik kilencedikes fiú ilyen idióta?

Figyelt kérdés
itt az van,hogy egy 37fős osztályba egyedül vagyok lány. Sírba visznek mert minden nap piszkálnak meg idegesítenek és a falra mászom tőlük. Értem ,hogy ebbe a korba meg van bolondulva mindenki de azért ennyire nemár

2021. nov. 15. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan ez volt. Fiú vagyok és angol órán csak lányok voltak. Állandoan piszkáltak. Összelakkozták a kabátom, taperolták a fenekem. Habár ezt az utóbbit nem bántam
2021. nov. 15. 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:
elég nagy bunkóság. mondjuk az utolsó az nem rossz
2021. nov. 15. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekesek lesznek, mivel gyerekek. Ha nem mennek át egy határon, próbáld te is poénnak venni és finoman visszapiszkálni őket, neked is jobb lehet ha nem veszed komolyan amiket mondanak.
2021. nov. 15. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Persze én is szoktam mert jó a humor érzékem, de sokszor átlépik a határokat
2021. nov. 15. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Ja b*szki, a csajok tapizhatják a fiúk seggét, de fordítva már nem, mi? De igazságosak vagytok...
2021. nov. 15. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Talán egyik osztályfőnöki órán vagy amikor együtt van az osztály elmondhatnád, hogy fontolgatod hogy elmész az iskolából, mert az osztálytársaid sokszor megbántanak, visszaélnek a helyzetükkel és ezt már nem szeretnéd tovább így folytatni. Még nem döntöttél és reméled, hogy észhez térnek és abbahagyják a baromságaikat, de ezt nem fogod tovább eltűrni.

Határozottan át kell előtte gondolnod, akár listát is írhatsz arról konkrétan mi volt az amit már nem vettél tőlük jó néven, ami már sértő volt, mert rá fognak kérdezni és nem elég az, hoyg háááát, nem volt jó... meg piszkáltak meg idegesítenek.

Konkrétan el kell mondanod, hogy pl. nem akarod hogy a ruházatoddal poénkodjanak, vagy nem szeretnéd ha elállnák az utadat, hogy ne tudj köztük elmenni stb. Férfiak és a pasik csak akkor értik meg amit akarsz ha nagyon pontosan elmondod nekik. Nem értik a célzást, a jeleket, csak ha kimondod - szólj nekik ha valami bajod van! Nem fognak megsértődni rajta, fiúk és nem lányok.

2021. nov. 15. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6-ról lehagytam: azért kell az egész osztály előtt mondani és azért azt hogy esetleg el is mész az iskolából ha nem oldódik meg, mert akkor fogják csak megérteni, hogy nem egy kis hiszti az ami van veled, hanem tényleg komoly a helyzet - és ekkor fognak csak változtatni.
2021. nov. 15. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Egyre rosszabb fiatal generációk születnek. Egyre emnertelenebb, lelketlen szörnyek jönnek.
2021. nov. 16. 06:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. nov. 16. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!