Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Majdnem minden roma nagyon...

Majdnem minden roma nagyon jól néz ki. Szerintetek hogyhogy ilyen szépek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Félig az vagyok, szép barna a bőröm, ápolt vagyok, teltek az ajkaim, karakteres az arcom és a frizurám is mindig toppon van.
2021. nov. 11. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Tehát így szépek. Igényesek a külsejükre.
2021. nov. 11. 19:24
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az itt válaszolók összekeverik a szépséget az igényességgel.

Ha pontosan ugyanolyan körülmények között élne mindenki, és kivétel nélkül mindenki ugyanolyan mértékben lenne igényes, akkor el tudom képzelni, hogy igaz a kérdező felvetése. Én sem nagyon találkoztam még olyan tizen és huszonéves romával, akinek kifejezetten ronda arcvonásai lennének, magyarral már igen. (Az igényességet és a megjelenést ne keverjük ide.)

2021. nov. 11. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te valami alternatív univerzumban élsz.
2021. nov. 11. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Bocsánat, nem akarok megbántani senkit, faluból jöttem, ahol sok a cigány, de azért Budapest bizonyos részei is tele vannak velük, tehát jó sokat láttam már életem során.

A legtöbb beltenyészet, a szüleik rokonok, rosszul tápláltak, gyakori náluk a diszplázia, rosszak a fogaik, kancsalok, sokszor mentálisan is van probléma. Van, amelyiknek nagyon szép a haja, van amelyiknek az is rossz minőségű, gyenge, ritka és bozótos. Ezen nyilván nem segít a higiénia hiánya, meg azok a förtelmes ruhák, amiket gyakran előszeretettel hordanak.

2021. nov. 11. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A lányok tényleg szépek úgy kb az első gyerekig. Aztán 15 éves koruktól jön a lejtő.
2021. nov. 12. 06:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Irénkétől tanulták el a szépség fortélyait,biztos azért.

https://www.youtube.com/watch?v=GRZF42T8NBg

Amúgy van sok jól kinéző roma nő,ezt komolyan mondom.

2021. nov. 13. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Ízlésficamod van, ne haragudj. Szépek ?? Érdekes fogalmaid vannak a szépségről... Akkor lennének szépek, ha jó messze lenne az összes. Nem ezen a földön, valami távoli bolygón.
2022. márc. 2. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!