Mit tegyek ha a koliban folyton fázom a szobatársam miatt?
Nagyon jó a koli, ketten vagyunk egy szobában. Szuper a szobatársam, az egyedüli baj, ami elég nagy, az az, hogy ő folyton kinyitja az ablakot, még télen is.
Sikerült arról leszoktatni, hogy legalább este ne nyissa ki, mert én meg nagyon fázós vagyok. Nem tehetek róla, mint ahogy ő sem erről.
Viszont egyre több a konfliktus.
Pl. Ülök a szobában és tanulunk, és kinyitja az ablakot és nyitva van órákon át. Ha tíz percekre nyitná ki óránként akkor is oké, de neki egész nap nyitva van ha otthon van. Múltkor már takaró volt rajtam, annyira fáztam.
Sokszor, ha elmegy otthonról, akkor is nyitva felejti az ablakot, és este ha visszaérek a koliba, jéghideg az egész.
Mit tehetnék?
Hiába mondtam neki, egyelőre ez a kompromisszum van, hogy este becsukja, de napközben nyitva.
A többi barátnőnk is neki ad igazat, meg szerintük én extra fázós vagyok, ami tényleg igaz, de nem tehetek róla.
Így is hosszúgatya meg pulcsi van rajtam a koliban
Ilyenkor mit tehetek?
Felöltözöl. Ennyike.
Teljesen jogos az ablak kinyitása, ha ilyen 23-25 fok van alapjában is a szobában.
Én is kinyitom, itt is fűtenek mint az állat, nem bírom a 23 fok feletti hőmérsékletet, egész éjjel nyitva az ablak, így van 20 fok.
Idővel úgyis hozzá fogsz szokni.
Az extra fázósság ellen pedig még megoldás az is, hogy hízol egy 5-10 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!