Amikor valahová beültök a haverokkal, akkor van egy törzshelyetek, vagy inkább mindig máshová mentek?
Túl sok újat én se tudok hozzáfűzni 😄 Vannak már jól bevált helyeink, ahová rendszeresen visszatérünk, de néha szeretünk kísérletezgetni is.
A kísérletezgetéssel csak az a gond, hogy ha éjszakába nyúlik az iszogatás (és általában úgy szokott lenni), akkor egy ismeretlen környékről neccesebb megoldani a hazajutást az éjszakai járatokkal. A törzshelyeinkhez azért is ragaszkodunk többek között, mert azok mind olyan környéken vannak, ahonnan mindannyian könnyedén haza tudunk jutni nappal és éjjel is.
Úgy szerettem volna nősülni, hogy haverok hetente kétszer... De Drágám kialkudta, hogy kéthetente egyszer... Jenleg az "évente négyszer"-nél tartunk, de ebből tavaly csak egyet vettem igénybe, az idén meg egyet sem.. Van régi törzshelyünk, csak a tulaj új... Nem a kifejezett vendégcentrikus vendéglátó, jól ekxrta az egészet... Pár év, és be is zár.
Így múlik el a világ dicsősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!