Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ennyire elmentek az emberek...

Ennyire elmentek az emberek az oldalról!??

Figyelt kérdés

Olvasgatom a kérdéseket, és most látom, a felnőtt párkapcsolat rovatban 1.5 órán keresztül nem jött új kérdés. Fél kilenc után tízkor lett kiírva a következő.

Már egy ideje észrevettem, hogy ritkábban jönnek kérdések, de hogy reggel/délelőtt, amikor még pár hónappal ezelőtt is még majdnem a legnagyobb forgalom volt az oldalon, ennyire ne legyen élet, még nem volt.

És ez független az időjárástól, iskolai szünettől, miegyébtől, mert mindig is, minden időszakban nagy forgalom volt így reggel, kora délelőtt.

2021. nov. 9. 10:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Rengeteg normális ember ment már el innen, és szerintem a többségük nem is jön vissza. Én is rengetegszer elmentem már, meg elég sokan irnak az iylen kérdésekhez, hogy hányszor tithagyták már ezért az oldalt.

Rohadt hamar meg lehet unni a sok nyilvánvaló hülyét, meg a folyton ismétlődő provokáló kérdéseket. Ezekre rá se megyek alapból, onnantól meg az ember rájön, hogy hamar végig leeht prögetni az új kérdéseket...

Nyilván tökre generálja a kattintást a sok troll, csak közben szépen mennek el a normálisok, és egy idő után mi marad? Kár, hogy erre nem gondoltak annó.

5-6 éve 1 napig nem jöttél fel, annyi kérdést át tudtál nézni, hogy ajaj... Most néha nagyon rácsodálkozom, hogy csak ennyi? Végig is értem? De gáz.

De hát nem csoda, hogy már több, mint másfél éve görgeted pl. itt az oldalakat aztán mniden oldalra jut egy nyomorult oltás-nem oltásos vitás kérdés. Csodálatos a színvonal.

2021. nov. 9. 19:45
 22/24 A kérdező kommentje:

20-ra.

Kamu? Ez hogy tudna az lenni?

Valóban sok a troll és a kitalált kérdés, de abban is igaza van valakinek aki írta, hogy időnként még arra is rákiabálják ami nem az. Ez tökéletes példája ennek :D

Nem is tudom hogy tudna egy ilyen kérdés kamu lenni 😔

2021. nov. 9. 20:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Az egy évvel ezelőtti újítás óta rengeteget változott a létszám, negatív irányba.
2021. nov. 9. 21:13
 24/24 anonim ***** válasza:
Volt egy régi profilom, az első, rengeteg kérdésel, válaszal. Üzenettekkel, de sajnos törölték, azóta kevesebbet járok ide
2021. nov. 9. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!