Mi a véleményetek Joós Istvánról, a hímsoviniszta dumáiról meg a "Királynéképző"-ről?
Figyelt kérdés
Az lényeg, hogy alázkodj meg és tűrd el a megcsalást, és nagy sikered lesz a FÉRFIAKNÁL.2021. nov. 4. 03:14
1/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy ne várd el, hogy a pasi letörölje magát a Tinderről, mert teljesen normális, hogy rég kapcsolatban vagytok és ő még mindig ismerkedik, mert a férfiak így működnek!
Nem kedves Joós Úr, így a patkányok működnek, szóval PATKÁNYNÉPKÉPZŐ-re kéne módosítani!
2021. nov. 4. 03:15
2/12 A kérdező kommentje:
PATKÁNYNÉKÉPZŐ
2021. nov. 4. 03:16
3/12 anonim válasza:
Nincs is min csodálkozni. Minden férfi patkány.
4/12 anonim válasza:
Egy időben néztem (pár éve). Volt néhány jó gondolata, de amúgy számára ez az ő mini vallása, aminek ő az "istene".
5/12 A kérdező kommentje:
Én csak mostanában találkoztam vele, de komolyan ilyen hülyeségeket tanítanak még mindig? Középkor kb.
2021. nov. 4. 08:17
6/12 anonim válasza:
Pont ma jött szembe youtube reklámként, csak néztem hogy ez most komoly? :D
Remélem többé nem kell látnom. :D
8/12 anonim válasza:
Elég vehemens és arrogáns egy férfi amit mutat magából. Mondom ezt férfiként
9/12 anonim válasza:
Jártam egy pszichológushoz és ő ajánlotta nekem a könyvét. Nem is értettem, hogy miért. Biztos van rá sok vevő, de engem nem győzött meg. Ráadásul vicces volt, hogy egy pszichológus ajánlja aztán az egyik videóban pont azt hirdeti, hogy a férfinak nincs szüksége pszichológusra. Onnantól a pszichológus is hiteltelen volt.
Patkánynéképző. Ezen jót nevettem :D
10/12 Rosebelle9 válasza:
Neki is egy kaptafára mennek a gondolatai, videói...régebben úgy gondoltam van bennük némi igazság, aztán megláttam, hogy kapcsolatban áll egy Jankovics Anikó nevű "hölggyel", akivel véletlenül pont van személyes tapasztalatom, és aki véletlenül pont nagyjából ugyanazt hirdeti...:) Fuss a férfi után, alázd szét magad, de a végsőkig, mert akkor éred el a való királynő szintet, te akkor vagy valódi NŐ, és a férfi, hát ő hibátlan, ő csak tanít téged...:D Most erről regényt tudnék írni. Az a nő egy igazi degradáló, már ahogy beszél is veled, az egész jelenség, egy igénytelen, lekezelő bunkó nőről van szó. Igazi kókler. Rengeteg pénzt lehúz a szerencsétlen nőkből, akik egy szakítás után pl a padlón vannak, tehát önbecsülésük, önbizalmuk amúgy is éppen 0-án van, hát ilyenkor tudják ezeket szépen behálózni. Ha belegondolunk, sajnos tök logikus. Én is beleestem ebbe a csapdába. Anikó a párjával együtt csinálja az egészet, mondván ők mennyire hitelesek, hát...arról a férfiról is lerí, hogy egy proli, már a szemük sem áll jól egyikőjüknek sem. Ez most részemről nem lehúzás, meg rosszindulat, komolyan így van. Amint nem tudott már belőlem több pénzt kicsalni, mert pl látta, hogy nem teljesen gondolom én is úgy a dolgokat, ahogy ő...vívódtam stb...na, azonnal megszabadult tőlem, egy szó nélkül dobott ki a privát csoportjából. Persze a pénzt azonnal elfogadta az elején...:) Borzalmasan káros rengeteg "tanító"....sajnos kb a 10%-ban ha meg lehet bízni. Többi pénz lehúzás. És csak rossz tapasztalatok után lehet ezekre rájönni, sajnos...de azért akinek van esze, végül összeáll a kép és akkor már nagyon egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!