Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gaz ha valaki nincs fent az FB-n?

Gaz ha valaki nincs fent az FB-n?

Figyelt kérdés
En nem vagyok fent.
2021. nov. 2. 16:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem gaz, pázsit.
2021. nov. 2. 16:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem. Csak a messengert használom :D
2021. nov. 2. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Tök gáz aki menő az fönt van
2021. nov. 2. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

Legfeljebb az gáz, ha sehol nem tudnak elérni az emberek, 2021-ben azért már nem luxus, ha valakit mobilon vagy sms-n kívül is feltudunk keresni, a közösségi oldalak pont ezt segítik elő.

Persze abban nincs semmi gáz ha nincs dokumentálva az életed minden perce meg 5000 like vadidegenektől, sőt sokan pont csak kapcsolattartásra használják, az gázabb ha valaki ott éli az életét.

2021. nov. 2. 17:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Vibert hasznalok csak
2021. nov. 2. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
dehogy gáz. te csinálod jól.
2021. nov. 2. 17:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak azert mert most kezdtem egyetemet es ott minden csoport fbn van....
2021. nov. 2. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha így fontos infókról maradsz le, nem akarsz kilógni a közösségből, akkor szerintem megéri csinálni egy profilt, lehet ez akár csak az egyetemi csoportok miatt is. Aztán meg úgy s bejelöl minden egyéb ismerős, szóval mindegy, ha ez nem zavar, akkor nincs semmi hátránya. Ismerek olyanokat, akik pont az online tanítás miatt csináltak akkor, sőt kötelező is volt, mert eleinte amíg nem volt más platform, ott toborozták az embereket, hogy na akkor mi, hogy lesz. Józsikának akinek csak vibere volt, a Juliskának akinek meg csak vezetékes telefonja, nem küldték el külön nekik, kénytelenek voltak bejelentkezni.
2021. nov. 2. 17:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pl 10 éve nem látott osztálytársam számát nem tudtam, mikor megtaláltam anyukája telefonját. Erre jó volt.

De az meg tök gáz, hogy a leálláskor hányan rinyáltak, hogy így meg úgy, ott van beosztás, amire rögtön le kell csapni átszervezni meg minden hasonló baromság.

Nem kellene ennyire csak ettől függővé tenni dolgokat.

Én pl tök jó, hogy nem remegtem be tőle, volt mit csinálnom, fel se izgatott, csak reflexből megnyitom hírek miatt, és akkor úgy szembesültem vele mindig, bezártam, és ennyi...

2021. nov. 2. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:

"akkor szerintem megéri csinálni egy profilt"

Persze, kell is, de épp ez a baj, hogy rákényszerítik mindenkire. Mintha távoktatás lenne. Vagy legalább egyeznének meg egy felületben, ami mindenkinek megfelelő. Mindig csak a Messengert erőltetik. Azt kell lesni egész nap, és pont azt...

2021. nov. 2. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!