Gaz ha valaki nincs fent az FB-n?
Legfeljebb az gáz, ha sehol nem tudnak elérni az emberek, 2021-ben azért már nem luxus, ha valakit mobilon vagy sms-n kívül is feltudunk keresni, a közösségi oldalak pont ezt segítik elő.
Persze abban nincs semmi gáz ha nincs dokumentálva az életed minden perce meg 5000 like vadidegenektől, sőt sokan pont csak kapcsolattartásra használják, az gázabb ha valaki ott éli az életét.
Én pl 10 éve nem látott osztálytársam számát nem tudtam, mikor megtaláltam anyukája telefonját. Erre jó volt.
De az meg tök gáz, hogy a leálláskor hányan rinyáltak, hogy így meg úgy, ott van beosztás, amire rögtön le kell csapni átszervezni meg minden hasonló baromság.
Nem kellene ennyire csak ettől függővé tenni dolgokat.
Én pl tök jó, hogy nem remegtem be tőle, volt mit csinálnom, fel se izgatott, csak reflexből megnyitom hírek miatt, és akkor úgy szembesültem vele mindig, bezártam, és ennyi...
"akkor szerintem megéri csinálni egy profilt"
Persze, kell is, de épp ez a baj, hogy rákényszerítik mindenkire. Mintha távoktatás lenne. Vagy legalább egyeznének meg egy felületben, ami mindenkinek megfelelő. Mindig csak a Messengert erőltetik. Azt kell lesni egész nap, és pont azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!