Hogy mondjak le egy meghívást? (Tudom hogy ott nem fogom jól érezni magam, ezért nem akarok menni.)
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 18:24
1/5 anonim válasza:
Ennyi infó alapján... mondd azt, hogy valami dolgod van.
2/5 A kérdező kommentje:
Rokonokhoz megyek, jövő héten, ott leszek szombat vasárnap, szociális fóbiám van, náluk végképp nem fogok tudni feloldódni, egyszer voltam náluk akkor sem sikerült feloldódnom (önmagamnak lenni) és elkezdtek gúnyolódni pl hogy ha elmennek akkor majd URALKODHATOK, meg hogy milyen fiatal vagyok és mégis olyan vagyok mint aki 71 éves. Teljesen görcsben van a gyomrom.
2021. okt. 31. 18:39
4/5 anonim válasza:
köszönöm szépen, de nem szeretnék menni
most nem szeretnék ott lenni
köszönöm szépen-ameghivást-de bocsi,de most nem szeretnék menni,1edül szeretnék lenni
5/5 anonim válasza:
Csak tudják a rokonaid, hogy utálod a nagy tömeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!