Írtok nagyon hihető kifogásokat, hogy a szünetben miért nem akarok találkozni valakivel?( Nem akarom hogy megsértődjön azért)
Tehát már a neten is hazudtál a külsődről és -esetleg- más csajnak a fotóját tetted fel.
Ugye megmondtam hogy nőnemű az illető.
1 - 0 ide.
Kérdező, ez kemény :D
Tanuld meg, akivel nem akarsz randizni, annak pontosan ezt kell mondani. Minek táplálnád a reménykedését, hogy csak az időpont nem megfelelő?
Majd koppansz te is, ha valakivel tényleg találkoznál, csak vele is azért nem mersz majd, mert fotókkal kamuztál. Bocs, de úgy kell neked.
Minek emelted ki, még mindig nem tudtad rendezni a dolgok? :D
Mindjárt vége a szünetnek, de még várod, hogy valaki megoldja helyetted, amit elrontottál? :)
Először azt írtam volna, hogy írd ezt: "Bocs, nincs kedvem"
Viszont a kommentet olvasva ez így baromi gáz. Én is csaj vagyok és értem a helyzetet, de basszus mondd már meg neki, hogy nem. És ha nem érti, ne reagálj. Nem lesztek simán barátok, mert te hazudtál az elején és mert ő többet akar, így eleve el van cseszve az egész. Persze megjavulhat néhány kivételes esetben, de szerintem nem éri meg.
Szóval "nem akarok találkozni, mert nem akarok tőled semmit, kopj le"
Szóval továbbra is azon töröd a fejedet, hogy mit is hazudjál?!
Többek között az ilyen rüfkék miatt nem hisz senki a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!