Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt a legjobban eső,...

Mi volt a legjobban eső, legkedvesebb (őszintén) amit mondtak nektek mostanában?

Figyelt kérdés
Imádok ilyeneket olvasgatni. <3
2021. okt. 24. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy alázatos vagyok és tiszta belülről és ez manapság milyen ritka a fiatalok körében.
2021. okt. 24. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

- Szia, miben segíthetek?

- Ezeket a dolgokat itt, te tetted ki így?

- Igen.

- Gyönyörű. Látszik, hogy foglalkoztál vele, és nem csak úgy összeb*sztad, és harmonikus, jó ránézni, nem tudom, mondják-e neked eleget a főnökeid, hogy szép munka, de ha az enyémekből indulok ki, biztos nem mondják, szóval én most mondom helyettük, szép munka volt, köszönöm.

2021. okt. 25. 03:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós időszakom van, nagyon lent vagyok most. Párom mondta tegnap, hogy "Te egy nagyon szerethető ember vagy, csak nem hagyod magad szeretni. Próbáld elfogadni mások segítségét, meglátod, jobb lesz. Én itt vagyok melletted." Jó, ettől nyilván nem oldódnak meg a dolgok, de azért nagyon jól esett. :)
2021. okt. 25. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Munkám kapcsán több minden... de mivel erősen önkritikus vagyok, ezeket az elismeréseket felemásan fogadom.

A mi viszont napi szinten erősít:

"Szeretlek, anya!"

2021. okt. 25. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Idén még senki nem jelzett semmit :(
2021. okt. 25. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ami még eszembe jutott, igaz, nem mostani, hanem kb. két hónaooal ezelőtt mondta nekem az akkori felettesem, úgy, hogy mindketten épp nehéz időszakot éltünk meg, egyszer csak cigizés közben benyögte: "Ne aggódj, innen már csak feljebb van!"

Akkor sokat segített.

2021. okt. 26. 04:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nagyon jo rugalmasak meg a kotoszoveteim. Nogyogyasz igy otven eves koromban betekintes kozben.
2021. dec. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!