Azok akik majdnem minden hétvégén mennek bulizni azok évek alatt hogy nem unják meg?
Minden hétvégén ugyan sosem mentem mert külföldiek nem jönnek ide 2 hetente, de szerintem ugyan ott vagyok 200-300km-es autóúttal csak oda, egy fekete rapper miatt, mintha más hetente menne gwm fellépésére, X km-et.
Dollár milliomos rapper mellett álni nagyon komoly, úgy hogy előtte csak youtube-on láttad, és egy kis elszántsággal és idő ráfordítással pedig simán lő valaki egy képet kettőnkről, én srácként annyira ledermedtem akiket élőben láttam hogy hetente mennék egy-egy számát meghallgatni. Jah és nem éreztem cikinek ha valamelyikőjüket megöleltem, kitudja mikor látom legközelebb... és ugye a jegyár sem pár forint.
Aki minden hétvégén járt régebben is, annak volt is egy-két kiéhezett nője, legalábbis unokabátyám sosem indult el koton nélkül otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!