Hogyan legyek kreatívabb?
Nem tudom, hogy jó helyre írom e kérdést, igazából arról lenne szó, hogy egyetem kapcsán egyre több olyan helyzetbe kerülök bele, ahol szervezni kell, meg új ötleteket felhozni hogy milyen programok legyenek, és nekem ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, egyszerűen nem jut eszembe semmi.
Múltkor nagyon rosszul ereztem magam, hogy meg sem szólaltam és mások is megjegyeztek, szóval nagyon kéne változtatni ezen, de nem tudom hogyan csináljam :/
Szerintem először is érdemes letisztázni, pontosan milyen kreativitásról van szó. Azt is "kreatív" jelzővel szokták illetni, ha valami ötletes, azt is ha valami jól van összekollázsolva, és azt is, ha valami nagyon eredeti/újszerű.
Szerintem ha nagyon nincsenek ötleteid, érdemes a "kollázs-módszert" választani : megfigyelni, hogy mások mit hogyan oldanak meg, és arra építkezni, sokféle forrásból meríteni.
Persze ez egy általános tanács, lehet, hogy speciálisabb helyzetben nem állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!