Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minden nő szemében értékesebb...

Minden nő szemében értékesebb az a hapsi akinek van azért pénze, jól öltözik, autója van, és motorozik is?

Figyelt kérdés
Mert van aki emiatt engem szedne fel, úgy hogy alig beszéltünk :D Továbbá van az irigy ember aki beszólna ha tehetné, és a félénkebbek akiknek nem kéne ilyen ember.
2021. okt. 7. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%

Igen.

Erről szól ma a társkereső oldalak nagy része.

Akik ilyen képeket raknak fel, így élik az életüket, sok nővel megismerkednek.

2021. okt. 7. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Minden férfi szemében k*rvák a nők?
2021. okt. 7. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem minden nő szemében de sokéban.
2021. okt. 7. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Huh én múltkor pont randiztam egy ilyen pasival, mellette még sportos és jóképű is volt. Kb túl szép, hogy igaz legyen. A baj csak az, hogy mindennek tudatában is volt és nem tetszett, hogy nagyképű, mindig úgy érezném magam mellette, hogy meg kell felelnem, meg hogy biztos találna jobbat…csinos nő vagyok meg minden, de nem akarok feszengeni a kapcsolatban.

A másik meg, hogy ha gyorsasági motoros, tehát 240-nel szeret száguldozni, az számomra nem szexi, nagy eséllyel elpatkol idő előtt vagy lebénul, kösz nem.

2021. okt. 7. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem se pénzem, se házam, kocsim is csak nemrég lett, mégse volt bajom soha a csajozással, én elvagyok így is, nem kell kompenzálnom semmit a pénzzel. 😅
2021. okt. 7. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

5-ös!

Háááát persze!

Gondolod ezt el is hiszik?

2021. okt. 7. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

"Minden nő szemében értékesebb az a hapsi akinek van azért pénze, jól öltözik, autója van, és motorozik is?"

Nem értékesebb

Amúgy szal legyen valamennyire szép arca- de itt az én szempontjaim érvényesülnek, külső ember nem feltétlenül tudja eldönteni, meghatározni, hogy nekem mi a szép. Amúgy széles a skála, tehát úgy konkrétan nem behatárolható, mert annyi különbözö féle arcú ember tetszik, tehát egymás mellé rax két különböző tök más vonásokkal kinéző embert, és lehet, hogy mind a kettő bejön.

Na, szal meg még kedves,és őszintén kedves,nem megjátszottan

intelligens, empatikus, becsületes, törődő másokkal, meg ilyesmik

meg még,hogy egyezzenek a célok. Tehát pl van, aki akar családot alapítani, van, aki nem

meg még lehet pl az is egy szempont, hogy esetleg ne nagyon kelljen hajolgatni egymáshoz, de egyébként vannak abból is szép szerelmes párok, szóval ez lehet, hogy tökmindegy, és mellékes, ha két ember szereti egymást.

2021. okt. 7. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

#7 Tudod hány nő van olyan kapcsolatban amit kizárólag a pénz tart össze? Te jó isten...

Nem nem általános nem igaz mindenkire, de van bőven példa. Pasik is csinálnák ha lehetne nem kell aggódni :)

Nem véletlenül van a "gold digger" mint kifejezés...

2021. okt. 7. 18:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Én is kicsit felsőbbrendűnek érzem magam, kiemelkedek az átlag emberek közül, viszont emiatt nem vagyok mással bunkó, csak a közérzetemen javít ez sokat.

2021. okt. 7. 19:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem értéktelenebbek, mint akinek nincs pénze, mivel én is csórò vagyok.
2021. okt. 7. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!