Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért idegesít,hogy mások...

Miért idegesít,hogy mások hoznak döntéseket helyettem? ( pl: Eu 30 km/h val lehet majd menni lakott területen)

Figyelt kérdés

Egyszerűen annyira elegem van az emberekből, hogy semmibe nem kérik ki az én egyéni vèleményem.

Annyi sok szarról döntenek a “nagy emberek” helyettem, hogy frusztrál az egész, igazságtalannak érzem.

Komolyan azt kezdem gondolni, hogy ezt direkt csinálják,hogy megnehezítsék a hétköznapi ember életét. Úgy érzem lassan komolyan elfogom hagyni az országot, de konkrétan már az Európai Uniótól is hányingerem van.

Olyan szinten hülye dolgokat fogadnak el, hogy fogom a fejem. Most ez a 30 km/h korlátozás idegesített fel , de úgy rendesen. Amikor sokszor az 50 el is alig érek be egyetemre/ munkahelyre, mert olyan dugók vannak, hogy az nem e világi.

Arról persze ne is beszéljünk, hogy az autó is többet eszik, de persze megint mire hivatkoznak , hát vajon mire ? :) persze ,hogy a gyalogosokra, akiknek egyszerűbb lenne szétnézni és úgy átkelni a zebrán. De nem!!! Persze ,hogy nem, helyette hozzunk meg egy olyan döntést , aminek semmi pozitív hatása nincs.

A másik meg az üzemanyag ára, komolyan ezt akarják beadni, hogy ennyi 1 liter benzin/gázolaj? Tényleg teljesen elakarják lehetetleníteni a vidéki emberek sorsát ? Mivel a hü**e paraszt nem született bele a városi életbe, így marad az utazás lehetôsége, persze , ha busszal kell menni, akkor várj rá órákat hóban fagyban, de ha már van autód akkor persze az egész diákmunkás fizetésed menjen el az üzemanyagra. Azt veszem észre, hogy az ország semmit nem, de annàl inkább +200% ot követel mindenből, de milyen alapon? Tényleg elkellene tűrnöm mindent ? Elvégre demokrácia van, de azt veszem észre az ember szava nem számít, birkák vagyunk, akik max egy szavazatra jók. Ennek ellenére látom a közösségi médiákon a tiltakozást, kiakadást, de mit sem ér, ha meg sem akarják a “nagy emberek” hallani.

Nem tudom elhinni, hogy ezek a korlátozó, visszahúzó intézkedések csak engem frusztrálnak vagy mást is esetleg és tele van a töke az egésszel?

20/f

2021. okt. 6. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy ja ez is vicces, hogy minket szivatnak ilyen szabályozásokkal, holott a kínai gyárak meg a szennyező anyagokat a folyóba engedő indiaiak felelősek a környezetszennyezés meg a túlnépesedés javáért. Ott kéne először rendet tenni. De persze ehelyett az európaiakat kell szopatni.

2021. okt. 7. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Ja és tegyük hozzá az amerikaiakat is, ahol mindenki olyan behemót kocsival jár, ami legalább 10 litert eszik. De persze, továbbra is az európaiakat szopassuk, akik már így is világszinten a legtöbbet teszik a környezetbaráttá válás terén.
2021. okt. 7. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Miért kellene, hogy TÖBBET számítson a te egyéni véleményed, mint másoké?
2021. okt. 7. 13:29
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Arról beszél, hogy szavazással meg kéne mindenkit kérdezni határozatok előtt. Ezt hívják demokráciának, nem azt, hogy ők ott a parlamentben párszázan döntenek sokmillió ember nevében.

2021. okt. 7. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Akik ott ülnek, azokat nem sokmillió ember szavazta oda?

Én maximálisan értem, hogy miért tűnik jó ötletnek közvetlenül népszavazással dönteni mindenről, de kivitelezhetetlen lenne.

2021. okt. 7. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
15%

10 itt külföldön is rohadt drága a tankolás, pedig direkt kis fogyasztású autóm van, mégis megérzem ha a nyuggermajmok miatt folyamatosan fékezgetnem kell majd gázt adni. Le lehet pontozni de akkor sem fogok mêg lassabban menni,így is elég időm ês pénzem veszik el.

Én, az egyszerű ember, a melós, aki csak túl akar élni, mikor leszek figyelembe véve? Tudom, kussoljak és termeljek tovább.

2021. okt. 7. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

#15 miért lenne kivitelezhetetlen? Ha Svájcban működik, akkor más országokban is működhetne.

Amúgy meg csak mert én szavazok valakire, az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetértek vele és mindenben dönthet helyettem.

2021. okt. 7. 16:21
 18/19 A kérdező kommentje:

#7 nek #11 nek #17 nek maximálisan igazuk van!

Hosszú utazásnál igenis számít az a 30/50 km/h különbség !! A kaminosokról ne is beszélve, akik így még nagyobb késésekbe fognak lenni sajnos. Abban is igazat adok,hogy mindig az európaiakat baszogatják , az amerikaiak meg az ázsiaiak szanaszét szennyezhetik a környezetet.. aha ..

Mondjuk az Usába illetve Kanadába legalább igazi demokràcia van..

2021. okt. 8. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Kamionok hosszú utakra jellemzően autópályákon mennek, ott nem lesz 30.
2021. okt. 11. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!