Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha most igy haladunk 15-20...

Ha most igy haladunk 15-20 éven belül mi magyarok leszünk a kisebbség?

Figyelt kérdés

Az, hogy a cigányság többségbe lesz a jövőben lehetséges tényleg?

Mi lesz Magyaroszággal akkor, ha több lesz majd a mostani kisebbség száma?

2021. okt. 4. 13:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Jajmár... 15-20 éve is emiatt jajgattak, aztán mégse lettek többen, érdekes.
2021. okt. 4. 13:09
 2/12 Kései Sirató ***** válasza:
73%
Már ők sem szülnek 10-et. Szóval nem.
2021. okt. 4. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem már többen vannak.
2021. okt. 4. 13:34
 4/12 Kései Sirató ***** válasza:
Legfeljebb Ózdon vannak többen, más városokban biztos, hogy nem.
2021. okt. 4. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem az miatt kell aggódni, hogy mennyi roma van, hanem amiatt, hogy lehetőleg egy se költözzön be a szomszédodba, vagy egy se legyen a gyermeked osztályában, mert hiába vannak számtanilag kissebbségben, elég belőlük egy család/2-3 gyerek az osztályba, és már lakhatatlan a szomszédság, már a felét éri a lakásod, és már nem megvalósítható a normál oktatás.
2021. okt. 4. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 mi is ezért költözünk sajátból albérletbe. :( Hogy lesz-e pénz valaha is sajátra megint, azt nem tudom.
2021. okt. 4. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy sok roma lesz, hanem az lesz a baj ha sok lesz az idiota. Ha nem kezdik el raszoktatni a munkara es a normalis eletre akkor itt senki nem fog normalisan elni. Ha meg lebontjuk a telepeket es kilakoltatjuk oket attol meg nem tunnek el hanem el koltoznek 2 utcaval odebb.
2021. okt. 4. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
A cigányoknál is egyre ritkább a sok gyerek, én legalábbis ezt figyeltem meg. Nagy divat lett náluk az abortusz, így már a védekezés hiánya sem akkora baj.
2021. okt. 4. 18:15
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Nemtom, akár épp Lehet is, igen.

Ez baj neked? Szeretnél kisebbség lenni? Vagy ez miért lenne neked baj?

2021. okt. 4. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

A legutóbbi részletes statisztika alapján amit olvastam (1-2 éve), az azt prognosztizálta, hogy 2035-40 körül jön el az az időpont, hogy országosan több cigány gyerek fog születni, mint magyar. Sok helyen már most is így van. Innentől meg már csak idő kérdése.

Persze itt is érdemes elmondani azt, hogy jelenlegi trendekből ennyire hosszú távra előjelezni nem túl megbízható, sok minden változhat addig.

Az is igaz, hogy a cigányok is talán valamivel kevesebbet szülnek, de amíg egy magyar nő élete során átlagosan 1,5 gyereket szül, addig egy cigány ennek többszörösét.

2021. okt. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!