Szerintetek mit tehetnék!? (Nagyon sos)
Ez egy anonim oldal,amivel teljesen tisztában vagyok szóval minden egyes szavam õszinte lesz,mert nincs vesztenivalóm.
A volt legjobb barátommal,akit most hívjunk „Lili“-nek nagyon csúnyán összevesztem a múlthét Péntekjén,és szétváltak útjaink,hogy mi miatt az a történet szempontjából teljességgel unreleváns.
Na most Lili egy másik fiúval kezdett el barátkozni az õ neve most „Albert“ lesz.
Lili teljességgel ignorált,szóval vele semmi gondom nem volt ezután. De az új kis haverja Albert ez alatt a majdnem egy egész iskolahét alatt minden egyes alkalmat megragadott hogy csesztethessen. A tesiöltõzõben,szünetben,órán,suli után,üzenetben(csak az elején,mert kettõ után le is tiltottam). Én nagyszerūen tudom az ilyeneket ignorálni,de most képzeljétek el hogy valaki 4 tanítási napon keresztül kb. 20 percenként valami negatív és trágár megjegyzést tesz rád. Na most ma délután suli után a sulival szemben lévõ bolt elõtt áltam,majd a nyílt utcán utánam ordibált egy szintén ilyen megjegyzést. Akkor kb. senki nem volt ott csak három FKF-es pali,da akkor is már igazán elöntötte a lila 💩 az agyam. Fontos tudni hogy a kezemben volt egy már üres Hell-es doboz amit rutinosan összenyomtam mielõtt a kukába akartam volna dobni. Na de olyan hírtelen ideges lettem és szaladtam oda Lilihez és Alberthez hogy elfelejtettem kidobni. Ordibálni kezdtem Alberttel mire õk csak röhögtek rajtam. Albertet kérdõre vontam hogy miért jó neki az hogy 4 napja szünet nélkül predesztál,miután elkezdett megint megjegyzéseket tenni rám miközben Lilivel összeröhögtek. Én közben pótcselekvésképpen nyomkodtam/tördeltem a kezemben lévõ kis fémdobozt ami elrepedt. Lili azt mondta „remélem szétvágod a kezed“-na nekem itt elpattant valami és mondtam:“elõbb a tiedet“. A csajszi elém ugrott mondván; „Na folyton csak a szád nagy de tenni nem mersz semmit,gyere vágd el a torkom“ Még ordibáltunk egymással majd jött a kémia tanárunk a semmibõl és elmentem haza. Tettlegesség egyáltalán nem volt semelyikünk részérõl sem,csak veszekedtünk ezt meg kell jegyeznem. Hazaérek minden nyugis írom a beadandómat,majd Anyám egyszer csak beront a szobámba hogy Lili anyja ráírt az osztályfõnökünkre hogy én el akartam vágni a lánya torkát és elvágtam a kezét. A kislány kezén elvileg valóban vágás van tehát az a C*fka képes volt csak azért elvágni a saját kezét hogy nekem s**r legyen☠️ Most ott tartok hogy fogalmam sincs mit tegyek,a kémiatanár is szintén csak annyit látott hogy ordibálunk egymással,engem hazaküldött,utána velük beszélgetett tehát ki tudja hogy a kedves Lilikénk meg barátja mit hordott neki össze,tehát valószínüleg a tantestület is ellenem lehet majd:( Mit tehetek a saját érdekemben?
Na sziasztok!
Utánanéztem kicsit a dolgoknak,mindkét gyerek 14. életévét betöltött jogilag cselekvõképes személy—>Magyarul bármi nagyobb hátrányom akad ebbõl az ügybõl csak nekik lehet a végén sz*r. Ezzel a ténnyel talán sikerül õket jobb belátásra bírnom hogy ne hazudozzanak,bár elkerülni a konfliktust nem tudja senki mivel a három szülõ kb. tigrisként egymásnak ugrott Messengeren (Bár Albert apja nagyon jófej módon bocsánatot kért és egyetértett anyámmal,de ki tudja már ezt követni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!