Magyarországon mennyire elterjedt a meztelenül túrázás?
Figyelt kérdés
Külföldön ahol éltem hagyománya van, több ilyen közösség, baráti társaság van2021. szept. 24. 11:44
11/25 anonim válasza:
USA-ban is megvan ennek a helye/ideje, nem fogsz bárhol és bármikor nudista túrázókba belefutni. [link]
Nálunk viszont ennyire sincs ennek hagyománya. Azért megnézném, hányan akarnának így túrázni egy esős őszi napon mondjuk a Rám-szakadéknál. :-)
12/25 anonim válasza:
USA-ban akkora tavolsagok vannak, annyi eselye van, hogy szembejojjenek, hogy onkielegithetsz is, mehet a solo male kategoriaba. De a nemeteknel, ahol a regi hagyomany a nudizmus, kijelolt teruleteken lehet. A belvarosi parkban lathatsz pucer embereket, mert van olyan terulet, Munchen pl, de nem ott, nem oke.
14/25 anonim válasza:
Tudtommal Magyarországon közterületen meztelenül mutatkozni közszeméremsértés. Ami nem bűncselekmény, de szabálysértés. A nudista strand más, az nem közterület (jellemzően igyekeznek is gátolni a belátást, és távoltartani a kukkolókat).
15/25 anonim válasza:
#4 És sérült emiatt a gyerek személyisége?
16/25 anonim válasza:
Mert ebben az országban mindenki annyira kényes (vagy mi a jó szó), hogy egy pólót nem lehet levenni.
Ez a kényesség is árt a gyereknek.
17/25 anonim válasza:
Mintha eddig a történelem során nem úgy éltek volna az emberek, hogy látják egymást meztelenül..
18/25 anonim válasza:
Sajnos ez nálunk nagyon ritka. NAVKE szervez meztelen túrákat.
Vagy Lehet egyénileg túrázni.
19/25 anonim válasza:
Akkor nem fognak szólni érte?
20/25 anonim válasza:
Már találkoztam meztelen kirándulóval. Engem nem igazán zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!