Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Eltudok szerintetek menni?

Eltudok szerintetek menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék elmenni egy buliba, ahova szüleim nem engednek. Sajnos semmi alibim/kitaláciom nincs most, amit betudnék kamuzni, hogy eltudjak menni. Szüleimmel most úgysem annyira jó a viszonyom és amúgy is elég vallásosak szóval nem szeretnék, hogy ilyen helyekre mejek + ha nem mennék haza vagy kiderülne, hogy hol voltam engem kiraknak otthonról kb. De ott lesz nagyon sok ismerősöm és nagyon szeretnék elmenni mit csináljak?

A valászokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2021. szept. 17. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor fiatal voltam, akkor ilyenkor hivatalosan ott aludtam valami havernál, aki szintén ment a buliba... :D

Hány éves vagy?

2021. szept. 17. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Kezdj el gondolkodni, szüleidtől, környezetedtől eltérő mintákat felvenni, új, értelmesebb személyekkel ismerkedni és tanulni. Na nem az iskolában, hanem értelmes és érkékes dolgokat! Ha így teszel, még lehet, hogy ember lesz belőled.
2021. szept. 18. 01:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen buli, és mért nem engednek el?
2021. szept. 18. 01:10
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Varj amig felnott leszel aztan annnyit dugsz amennyit akarsz
2021. szept. 18. 05:32
 5/6 anonim ***** válasza:
16 évesen nem engedik el, akkor 18 évesen sem fogják :D
2021. szept. 18. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
De 18 évesen már elköltözhet otthonról
2021. szept. 19. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!