Mi lett az osztály/iskola legjobb csajaival?
Szerintem ennek az lehet a hátterében, hogy megszokják hogy mindenki a külsejüket dícséri és a családi háttér is olyan lehet, ahol ezt mindennél előbbre tartják.
Attól mert valaki az osztályszépe volt még nem jelenti azt hogy felnőttként kiélt fejű riherongy lesz. Ez a nevelésen és a gyermekori családi hatások is okozhatják.
Szóval ezek megszokják hogy a külsejükkel sokkal többre mennek, de igazából csak felnőttként jönnek rá, hogy a külsejük csak egy dolog.
A "szürke, kisegerek" inkább tanulnak, hogy ezzel kitünjenek mint a külsejükkel. Aztán az élet olyan, hogy rendszerint ezek az emberek pont hogy megszépülnek, de mivel az élettapasztalatukból adódik, tudják hogy nem a külső az elsődleges, ezért ők tanultabbak is. A "menő" emberek felnőttként rendszerint felszínesek és csak a látszatot akarják fenntartani.
"
Én napokban néztem face-n mi van velük.Mind a 3nak gyereke van, 1-1 kölök, és egyedülállóak.
Elé dögösek is mai napig, 36 évesek lettek. Szerintem most rástartolnék valamelyikre, tuti siker lenne."
Ez nem így szokott működni az életben, ne legyél már nevetséges. Ez csak annak lenne a jele, hogy nem tudtad magad 21 év után túltenni rajtuk.
Ennyire nem kéne megaláznod magad.
Az úgymond gazellatestű jócsaj szegény sose volt úl okos, asszem alig érettségizett le. Lovakkal dolgozik, és a nap meg a fizikai meló kezd látszani rajta, 25 évesen 35-40nek néz ki.
A másik doktornő lett, de ő mindig is okos volt, és az egész család orvos.
A harmadik egy nagyon csúnya betegségen ment át, majdnem belehalt. Azóta férje, gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!