Milyennek látjátok a csendes embereket?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, mit gondoltok pl. egy olyan lányról, aki nem szól senkihez, csak magában ül és foglalkozik a maga dolgával, egyedül is elvan. Csak érdekel, mi jut az emberek eszébe, ha egy ilyen embert látnak.2021. aug. 29. 20:36
11/15 anonim válasza:
#10 Nem is azt írtam, hogy mindegyiknek van. De szerintem a legtöbbnek van. Ha valaki nincs jóban az emberekkel, annak bizony az esetek 90%-ában oka van.
12/15 anonim válasza:
Nekem az hogy valószínűleg jól megérthetnénk egymást. Barátkozhatnánk. De aztán eszembe jut hogy a legutóbbi és egyetlen barátságom milyen ocsmány véget ért és mennyire megviselt lelkileg, mennyire megváltoztatott (negatív irányba), így inkább továbblépek a gondolataimon és ennyi.
14/15 anonim válasza:
A csendes emberek a gyilkosok. XD Beszarok... Mert aki nem fossa a szót, az már elmebeteg. Ti nem vagytok normálisak.
15/15 anonim válasza:
Az se mindegy egyébként, hogy mennyire csendes az illető. Mert aki csak szimplán nem tud vagy nem akar beszélgetést kezdeményezni, de válaszol ha kérdezik, az is csendes, de nem gondolnám, hogy legbelül öngyilkos hajlamai lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!