Mit tesztek egy körülbelül 10-12 fős buli előtt, ami nálatok van tartva? Várom férfiak, nők válaszait egyaránt. Házkörül,házban,kertben.
A takarítást nem viszem túlzásba, mert úgyis koszos lesz minden ennyi ember után. A fürdőben takarítok és maximum felporszívózok, rendet rakok (akkora okádék kosz sosincs a lakásban, hogy "csak" ennyi után vállalhatatlannak érezzek áthívni valakit).
Vásárlást, főzést a megbeszéltek alapján intézem, ha a vendégek is hoznak enni-innivalót, akkor csak magamnak/magunknak veszek. Ha főznöm kell, akkor már előző nap bevásárolok és előkészítem a dolgokat (pl. feldarabolom a zöldségeket, lereszelem a sajtot, stb), hogy a buli előtt már csak a sütőbe/serpenyőbe kelljen bedobni a kaját.
Az evőeszközöket, tányérokat, poharakat elmosom, hogy legyen elég tiszta mindenkinek (mosogatógépben nem nagy ügy).
Ha itt alszanak a buli után, akkor előkészítem a matracot, ágyneműt, huzatot.
Ha elmentek, kidobálom a szemetet (üvegek, zacskók, stb) és rendesen kitakarítok.
Nekem a ferjem a haziasszony, imad fozni, es a takaritas kenyszer nala, ezert vissza is vonultam ebbol, ne csinaljuk meg ketszer.
En rajta azt latom, olyan elvezettel csinalja ezeket a dolgokat, hogy nem lesz hulla, jo ertelemben farad el. Ha nem igy lenne, es teher volna vendegeket hivni es jolerezni magunkat, nem tennenk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!