Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek flörtölt velem?

Szerintetek flörtölt velem?

Figyelt kérdés
Voltam egy ilyen rajz tanfolyamon, ahol voltak fotósok, akik képeket csináltunk rólunk. Ott volt egy kamerás srác, akinek belemosolyogtam a kamerájába, mikor fotózott, és akkor azt mondta, hogy na végre valaki, aki mosolyog, meg hogy milyen jó a stílusom. Meg megkérdezte hány éves vagyok (19 egyébként, de fiatalabbnak nézek ki kicsit a koromnál). Utána az elkövetkező napon odamentem hozzá, és beszélgettünk kicsit, amikor olyanokat mondott, hogy modellkedem-e, meg hogy szép a mosolyom és megragadtam őt. Kicsit idegesnek is tűnt, dadogott is meg minden. A harmadik nap valamelyik étkezésnél odaült mellém, ahol tök jót dumáltunk, majd random belekeverte a beszélgetésbe, hogy amúgy van barátnője, majd a csaj odajött és be is mutatott minket egymásnak. Utána beszéltünk még néhányszor, és akárhányszor találkoztunk rám mosolygott, meg láttam, hogy bámul. Igazán semmi célom nincsen vele, mert nyilván barátnője van, de akkor amiket előtte mondott az még nem számít flörtölésnek? Vagy csak félreértettem a helyzetet?

2021. aug. 9. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem értettél félre semmit. Amit csinált nem jelent semmit, a flörtölés semmit nem jelent.
2021. aug. 9. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy flörtölt. :D

De azért ne érezd magad olyan különlegesnek, minden lánynak ugyanezzel bókol, hogy végre valaki, aki mosolyog. Meg milyen jó a stílusod. :D

2021. aug. 9. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Meg akar kefélni téged
2021. aug. 9. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van!Szexet akar.Ne foglalkozz vele
2021. aug. 9. 21:20
 5/7 A kérdező kommentje:
jaj tudom, hogy nem jelent semmit, csak nem tudtam hogy flörtölt-e vagy sem. Mert azt általában nem szoktam észrevenni. Köszi a válaszokat:))
2021. aug. 9. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

De azért nyugodtan foglalkozhatsz vele, csak mert barátnője van. Ha komoly kapcsolatban van vele, az úgyis kiderül majd. Sok olyan kapcsolatot láttam én már magam körül, ami hónapok vagy akár évekkel később szakítással végződik, szóval nincs annak jelentősége, hogy valakinek van barátnője. Lehet, hogy jövő héten már nem lesz. Ezt ki kell derítened, ha akarsz valamit a fiútól, hogy hogyan gondolkodik a barátnőjéről.

Ha meg te is csak szexet akarsz és a fiú is, azzal sincs gond.

2021. aug. 9. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem flörtölt. Legalábbis a leírtak alapján nekem nem tűnik úgy.
2021. aug. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!