Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megy valaki idén Nyíregyházán...

Megy valaki idén Nyíregyházán Sunshine szülinapra?

Figyelt kérdés
Haverjaim augusztus 20-án házibulit tartanak, de én most jobban szeretnék elmenni a szülinapra, ők viszont nem. Esetleg valakihez csatlakozhatok?

2021. aug. 9. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem megyek. Korábban még a Media Marktnál volt tartva, sokkal jobb volt. Bár akkor még tini voltam és mentünk minden évben.

Lehet egy nyíregyi facebook csoportban hamarabb találsz társat erre a programra. :)

26N

2021. aug. 9. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Nyiregyi vagyok.

Mennék !

Ha valakinek lenne kedve,

Akkor írjon már nekem (is) !

Köszönöm!

#1. Mert, most mi a baj, hogy nem mész? Tök jo buli kár kihagyni, sőt tudok még parat! Ui.: MÉG MOST IS TINI VAGY HIDD EL !!! 🤠

F

2021. aug. 9. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:

#2: Haha. De aranyos vagy. :)))

Jó bulit! ;)

2021. aug. 9. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

#3.

Gyere mar Te is legyszi! Ugyis ra beszellek!!! Kis tarsasag..bevagy feszulve erzem latom...es jo lenne neked oldodni..;)

Mit szolsz?

Nyugi en nem egy kiehezett barom allat vagyok! Pia nelkul is lehet! Most miert hagynad ki? Tudok masik bulit. Normalis figurakkal.*emberekkel(ffi nő vegyesen)

Na?

Otthol ül és elfogja a bánat vagy jön jo hangulatban lenni?

Nyugi hugi nem lopják ki a lakásod ha errol van szo, de ha megis akkor ha kell őrt allok neked es kiutom a zűrös arcokat^^

:)

2021. aug. 9. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Micsoda szöveged van 😂

Sokat dolgozok az tuti. Mellette nyelvtanfolyamra járok. Hónap végén vizsgázok. Folyton fáradt vagyok. Nem nekem való már ez a középiskolások közt. 😀 Te hány éves vagy?

2021. aug. 9. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:

A kor az csak egy szám...

Volt reszem joban rosszban kaptam hideget meleget a nőktöl csalodas minden volt..:D

Dehogy van nekem jo szovegem..tok atlagos vagyok csak tudod minden teren rengeteg plusszal:D

Milyen nyelvet tanulsz? Német? Éltem Bécsben. Talan segithetek?

Én tul vagyok a harom x-en ..ertsd jol👌🤣👊😋 32 eves vagyok de ugy erzem egyre fiatalabb:DDD

Fáradt vagy? Ússz egyet es jo lesz.

Buli vagy lazulas celja egy. Inkabb egy uszas? Tudsz uszni? Ha nem akkor megtanitalak uszni de nem a vizben hanem a boldogsagban;)

Akarom mondani a 190centis vizben:)

Szoval jossz egyet lazulni? Nem kell buli eleg egy uszas. Az jobb. Jo nekunk kereken:DD Nem kell a meredek .

Én vagyok a Szállito. :)

2021. aug. 9. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Szoval?

Neked egy kis lazulas kell. Ezt en igy elmondom neked.:)

Úszás lelazít lenyújt

Hidd el ugy hogy feszult vagy felesleges tanulnod mert nem birsz koncentralni! Eloszor uszas ami lenyujt vagy esetleg kis kondi ami beerösit. Mert ami nem öl meg az megerősit. Akár azt hiszed hogy sikerulni fog vagy akar azt hogy nem igazad lesz!!!!

Hogy hangzik szebben? Unatkozok vagy unatkozom? Mindegy melyiket valasztod a kovetkezo mondatom az lesz hogy gyere velem úszni:) na?

26 eves Hõlgyike..

Imadom a nöket hobbim a flortoles es az udvarlas. En egy olyan ferfi vagyok aki nem dicsekszik csak cselekszik es eme ferfi egy 90kilos izmos testbe bujt mely test testmagassaga kozel van a 190-hez!

Ha eme fizikai test egy hölgy fizimiskajaval erintkezik vizszintes sikban akkor a ferfi sikidom csiszolni kezd a holgyike rombiszan!

Na kedves 26 eves hõlgyike! Írj mar nekem legszi egy privit es folytassuk ott a beszelgetest marmint arrol hogy hova es mikor megyunk uszni! A hova mar megvan csak a mikort kell tisztaba tenni!

Varom hogy irj.

Idom mint a tenger.

😎💋

2021. aug. 9. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért nem irtal nekem te 26 eves hölgyike?
2021. aug. 10. 17:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg lenne itt aki jönne?
2021. aug. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!