Úgy érzem nem tudok majd beilleszkedni. Mit tegyek?
Sajnos baromi erős szorongásom van, emiatt egy sima chatelés idegenekkel is nehezemre esik.
Idén kezdem az egyetemet és a szaknak lett messengeres csoportja. Mindenki olyan lazán ír bele, kapnak is mindig minimum 5 reakciót. Aztán nehezen én is írok valamit, utána kihal a chat és senki semm reakció, se írásban se az üzenetre emojikkal. Ez nem először van, pedig nem írok semmi furát, ugyanúgy a kérdésekre válaszolok, mint ők egymásnak.
Na jelenleg emiatt kezd elmenni a maradék motivációm is az oda irkálástól, mert félek az egésztől. Gólyatáborba nem megyek, lesznek sima kis találkozók, azokon részt szeretnék venni majd, viszont nem tudom így menne e.
Eddig mindig úgy kezdtem mindenhol, hogy nem egy nagy csapatot ismertem meg, hanem 1-1 szimpatikusabb embert kerestem és külön chateltem/beszélgettem velük, de itt már ez sem megy. Teljesen szorongok attól, hogy kívülálló leszek végig. Pedig vannak, akikkel szívesen lennék jóba.
Ami nehezíti, hogy sokan alapból ismerik egymást, így van egy kialakult kisebb társaság.
Tudom, ez másnak kinevetni való probléma, de nekem megnehezíti az egészet. Szeretnék úgy bejárni oda, hogy legalább 1-2 barátom legyen majd.
Jelenleg egyre kevesebb esélyt látok erre.
Mit gondoltok, mit tudnék tenni, vagy mások hogyan szoktak beilleszkedni?
Amikor chatelnek, akkor próbálj te is résen lenni, minél hamarabb válaszolni! Légy vicces, reagálj a többiek üzenetére te is!
Egy a lényeg, ne akard görcsösen, mert abból soha semmi jó nem sült még ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!