Más is volt úgy hogy van is kedve ismerkedni emberekkel meg nem is ?
Ugyanígy vagyok vele. Szívesen megismernék új embereket, rám férnének az új barátok, de az ismerkedés részét már unom egyszerűen, hiába írok valamit pl. a megszokott napi rutinommal kapcsolatban, mások nem értik, hogy mi olyan különleges benne, mert nem ismernek igazán. És ez csak 1 db példa volt. Arról ne is beszéljünk, hogy pl. itt interneten ha elkezdek 10 emberrel ismerkedni, abból kapásból 4 már nem is válaszol, 2-vel halál unalom a beszélgetés mert egyszerűen nem jutunk túl a mizu? semmi szakaszon, 3 néhány üzenet után leráz és a maradék 1 ESETLEG hajlamos tovább beszélgetni, de még ez sem biztos, és még így is egyszer megszakadhat a beszélgetés.
Szóval olyan jó lenne már egy új ember aki kezdetektől fogva ismer, tudja rólam a fontosabb dolgokat és a velem történt eseményeket "menet közben" és ez fordítva is. Persze ez lehetetlen, de a 0-ról indulunk típusú ismerkedést meg egyszerűen unom már, főleg, hogy nagyon kevés esély van rá, hogy abból az ismerkedésből tartós barátság lesz.
#9 vagyok, és nálam továbbra is fennáll ez a helyzet.
Egyrészt szükségem lenne barátokra, akik nemcsak mellettem vannak (átvitt értelemben is), hanem programokat is lehet velük szervezni, vagy épp spontán csinálni valamit. Tehát határozottan lenne kedvem ismerkedni, de mégis ott az ellenoldal.
Az online ismerkedést kizártam, mert tudom, hogy nem nekem való, viszont nemcsak ez a bukkanó, hanem az is, amit előttem is írtak. Unom azt a kezdetleges fázist, amit már annyiszor lefutottam, nem sok eredménnyel, amikor ismerkedünk. Nem arról van szó, hogy a másikra nem vagyok kíváncsi, hanem már szinte nincs erőm ehhez a részhez, és inkább átugornék arra a pontra, ahol 1000 éve ismerjük egymást, és tudom, hogy tényleg számíthatok rá. Ez pedig nem túl kivitelezhető :c
14 & 16 véleményét adom.
Nagyon is lenne kedvem ismerkedni, de semmi kedvem nincs már semmiféle netes "nyűglődéshez".
17-es véleményét osztom!
Én is a netes "nyűglődésekkel" bajlódom. Egyre kevésbé van hozzá kedvem. Főleg, hogy élőben van egy pasi ismerősöm, aki csak játszadozik az érzelmeimmel.
De mivel 14 évvel idősebb nálam ez az illető, már nem olyan komolytalan, mint a 9 évvel fiatalabb. Mintha már ténylegesen "közeledne" felém. Le kéne szálljon a rózsaszín köd rólam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!