Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek melyik normális?

Szerintetek melyik normális?

Figyelt kérdés

Tehát,a barátaim eléggé más életét élnek mint én,járnak kocsmába,hetente/naponta isznak stb,engem amikor hívnak majdnem soha nem megyek, mert valamiért nem vonz.Szerintem ez még túl korai számomra.Néha elszoktam velük menni,iszok egy kicsit,de nem sokat, mert nem nagyon bírom az alkoholt.

A szüleim szerintem engednének gyakrabban,de egyszerűen nem kívánkozok. Szerintetek kéne "haladjak" a korral és én is menjek velük, vagy még túl korai és az nem helyes amit ők csinálnak?

Néha azt érzem hogy csak én vagyok ilyen.

16/F

2021. júl. 28. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Én sem szeretek lerészegedni. Max addig, hogy kicsit jobban érezzem magam és nem is iszok sokat. 2-3havonta kb. Lehet, hogy mi vagyunk furák, de nekem sincs igényem többre. 🤷‍♂️

16f

2021. júl. 28. 01:20
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kamaszkorban a lázadás a normális, nem nyuggerkedni.
2021. júl. 28. 01:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindennap van egy ilyen kerdes. Miert kell azzal foglalkozni hogy mas mit csinal? Ha szeretnel, menj, ha nem, nem. Sztem 16-18 evesen abszolut normalis bulizgatni, de az is normalis ha ez nem erdekel.
2021. júl. 28. 01:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindegyik normális

16f

2021. júl. 28. 02:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyelj arra, hogy ne szakadj ki a társaságból. Inkább menj el, iszogass keveset, érezd jól magad, amennyire tudod, de a barátaiddal tartsd a kapcsolatot, ezen van a hangsúly. Ennyi idősen én sem voltam kimozdulós típus, később ez nálad is változhat.
2021. júl. 28. 03:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól mert elmèsz nem kell annyit inni. Barátokkal elmenni akárhova ≠ szarkészre ivod magad.
2021. júl. 28. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!