Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ennyire baj, hogy...

Miért ennyire baj, hogy inkább a patakparta megyek sétálni, ahelyett, hogy a parkba mennék, ahol emberek is vannak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinek baj? Én is olyan helyekre járok szívesebben sétálni vagy túrázni ahol nincsenek emberek, minél kevesebben vannak annál jobb, ha egyáltalán nincs senki, az a legjobb.. még soha senki nem mondta, hogy ez baj lenne :D
2021. júl. 27. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Egyik idősebb rokonom.

Nem vagyok egy társasági rmber amúgyse :)

2021. júl. 27. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért édekel, hogy mit pampog a rokonod? Ha neki a park tetszik, akkor menjen oda, semmi köze ahhoz, hogy te hol sétálsz. Nem kéne ennyire magadra venned mások véleményét.
2021. júl. 27. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondol, hogy kozbiztonsag szempontjabol.
2021. júl. 27. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, addig se vagy a parkban.
2021. júl. 27. 17:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Jól van, fotelhuszár

2021. júl. 27. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyeneket magyaráztak ordítozva gyerekkoromban. Nem érdemes törődni az ilyenekkel.

"Vadászkirándulásaim alkalmával a teljes egyedüllétet sportélvezetem egyik leglényegesebb kellékének tekintettem. Különösen tavasszal, siketfajddürgéskor áhítoztam utána. A világtól való, néha több napig tartó teljes elkülönítettség, melynek tartama alatt az ember annyira visszatér a legősibb életmódhoz, hogy összes szükségleteiről, idegen segítség híján, magának kell gondoskodnia, sőt még a beszélgetés lehetőségétől is meg van fosztva, oly lelki pihenés, melynek áldását csak igen kevés, a kultúra ölén nevelkedett halandó ismeri."

De még több irodalmi példát hozhatnék.

2021. júl. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!