Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet ez az oka hogy nehezen...

Lehet ez az oka hogy nehezen bízom meg benne?

Figyelt kérdés

Van egy pasim, aki nagyon szerethető, és teljesen meg lehet benne bízni. Én mégse tudok. Azt tudom hogy soha nem használna ki. Ahogy azt is, hogy soha nem csalna meg. Nekem viszont nem egyszer van, hogy megfordul a fejemben, hogy mi van, ha mégis megtenné. Nagyon rossznak érzem, hogy nem tudok teljes mértékben megbízni benne, pedig tényleg meg lehet, sőt, ő a legmegbízhatóbb (talán az egyetlen megbízható) személy akit csak ismerek. Szóval ilyen félig-meddig bízom meg benne teljesen.

Van egy olyan érzésem, hogy amiatt vannak bizalmi nehézségeim, mivel régen, általánosban nem igazán voltak barátaim, és folyton szekáltak. Nem nagyon tudtam barátokat szerezni és folyton egyedül voltam emiatt. Lehet emiatt ez a nehézségem?

És azalatt, hogy ő az egyetlen megbízható személy, azalatt azt értem, hogy a saját családomban se tudok bízni.

2021. júl. 23. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet persze.

Amúgy meg nem baj, hogy ilyen érzéseid vannak, csak hessegesd el őket. ^^

2021. júl. 23. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem benne nem bízol, hanem önmagadban. Súlyos önértékelési zavarod van, azt képzeled, hogy nem vagy elég jó. Bizonytalanul kötődő vagy (olvass utána). Már a szüleid se erősíthették az önbizalmadat. Menj pszichológushoz, a pasiddal meg engedd el magad.
2021. júl. 23. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony az onertekelesed, ezért nem bizol meg benne, mivel magadban sem tudsz megbízni.
2021. júl. 23. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!