Pletykálni fognak rólam,mit tegyek?
Lényeg a lényeg,korábban pár haverommal balhéztam.Azóta kibékültünk.Egyik haverom is kérdezte mi volt,elmondtam ő meg továbbadta és át is alakította.Úgy,hogy ők így-úgy beilyedtek tőlem meg meghunyászkodtak stb,ami persze nem igaz. Az a pár haverom berágott rám és kérdezték miért mondok róluk ilyeneket.Mondom nem mondtam rólatok semmit,honnan veszitek ezt? Onnan elmondott nekem mindent,és kiderült,hogy az a gyerek híresztel meg talál ki ilyeneket.
Ez az egyik,a másik meg,hogy ma kérdezték megint,hogy mi volt az a balhé múltkor.Elmeséltem szórol szóra mindent,csak az volt a baj,hogy ezt hallotta egy tipikus pletykás picsa. Félek megint meghallják és más szemmel fognak rám nézni és megutálnak és tényleg azt hiszik,hogy kibeszélem őket. Mit tudnék tenni? Beszéljek azzal a lánnyal ne mondjon semmit?
Félek az miatt pláne továbbadja.Vagy figyelmeztessem a haverokat?
Sok pletykás kétszínű értéktelen ember,tehetetlen vagyok,szerintetek mit tegyek?
Mindenkiről pletykálnak, nemcsak rólad.
Ők is kibeszélik egymást, nemcsak téged. Tehát, aki nincs ott azt beszélik ki.
Szard le őket magasról. Meg se halld őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!