Hogy zajlik egy Pont Ott party?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ezt így mégis, hogyan kéne elképzelni? Nem szoktak egy ilyen eseményen sokan lenni? Nagyon megy a harc a helyekért? És szabadtéri az egész? De akkor hol vannak a mosdók?😅2021. júl. 21. 20:24
1/2 anonim válasza:
Én a COVID előtt voltam, akkor szabadtéri volt az egész, padok messze voltak, azt nem tudom, a kivetítő előtt le lehetett-e ülni. Nem volt nagy szám, nagyon sokan se voltak, igazából ugyanúgy megtudod, hogy bejutottál-e, mintha otthonról nézted volna meg, csak közben látod magad mellett az embereket ugrálni, vagy sírni. Mosdó talán mobil volt.
2/2 anonim válasza:
Jaja, ahogy az előző is írja, kisebb "fesztivál", van valami zene, de nyehh, nem az igazi, közben tudsz menni mindenfelé, vannak kiállítók, ha jól emlékszem egyetemek is, aztán 8-körül beáll a "Nagyszínpadhoz", ahol kivetítőn levetítik a ponthatárokat, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon lassan, és kétszer, de hátul alig látsz valamit. Ja és előtte a "nagy piros" gombbal elindítják a folyamatot, amikor a rendszer az összes jelentkező pontszámát sorbarakja ott helyben. Tényleg nem egy nagy was ist das, de megvan a feelingje, pláne, ha haverokkal mentek ki és együtt izgultok, közben beszélgettek, hogy kinek mi a terve, esetleg utána elmentek afterozni valahova, szóval összeségében nem rossz, de nem is akkora élmény, de megvan tényleg a hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!