Szeretnék elmenni, de túlságosan is félek, mit tegyek?
A napokban lesz egy kis találkozó egy olyan fandom tagjaival, aminek én is a tagja vagyok. Nagyon szeretnék elmenni, sőt már említve is volt nekik, hogy rám is számíthatnak, de nagyon félek. Mindig is szorongtam az emberek között, féltem új társaságba menni, de nagyon szeretnék már kilépni a komfortzónámból. Igaz, legtöbbjük már felnőtt nő, nem kellene tőlük félnem (én még nem vagyok az, idén leszek nagykorú), de aggódom, hogy nem fognak kedvelni, vagy igazából nem is szeretnék, hogy ott legyek.
Hogyan tudnám legyőzni a félelmem?
Köszönöm annak, aki segít. ><
Biztos feloldódnál közöttük hamar, elvégre olyanról lesz szó ami érdekel és te is jártas vagy benne. A fangirl/fanboy társadalom tapasztalatom szerint kivételesen jófej, könnyen lehet velük "vájbolni". Valamennyire rokonlelkeknek kell legyetek, ha egyszer ugyanazért rajongtok.
(Mondd, hogy valami k-pop/anime fandom vagytok. :D 💟)
Kedves #1, köszönöm a választ!
És nem anime (bár van belőle kínai anime, azaz donghua), hanem egy kínai írónőnek a műveinek a fanjai vagyunk. (MDZS, TGCF, SVSSS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!