Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hátizsákot hordasz inkább...

Hátizsákot hordasz inkább vagy a válltáska híve vagy?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 08:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20:

Ez csak akkor igaz, ha wc módban jársz autóval. Ha be kell menni egy szupermarketbe, felmenni valahová, munkaeszközt, pl. laptopot vinni munkahely és otthon között, akkor kell valamilyen táska. Ha megallsz a kisbolt előtt, vészvillogó ki, beugrassz a kezedben tartott pénztárcával, kihozod ami kell, majd jössz vissza, és újabb helyeken ugyanezt csinálod, akkor persze valóban nem.

2021. júl. 13. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:

"Ha be kell menni egy szupermarketbe, felmenni valahová, munkaeszközt, pl. laptopot vinni munkahely és otthon között, akkor kell valamilyen táska"

Miért kellene? A bevásárláshoz se válltáska, se hátizsák nem kell, csupán bevasarloszatyor. Nekem pl minire összehajtható van, ami belefér a zsebembe. Laptopot meg laptoptaskaban hord az ember.

2021. júl. 14. 06:37
 23/26 anonim ***** válasza:

22:

A laptoptáska az vagy válltáska, vagy hatizsak, vagy kézitáska. Szóval táska. A szatyrokkal szarakodni meg jóval neccesebb, főleg ha kiswbb dolgokért ugrasz be, mint ha van egy hátizsákod.

2021. júl. 14. 09:22
 24/26 anonim ***** válasza:

23!

A laptoptáska az laptoptáska, nem kézitáska, válltáska vahy hátizsák, hanem laptoptaska. Azzal ugyan nem mászkál értelmes ember vásárolni, vagy étterembe, max dolgozni.

A hátizsák iskolásoknak jó, meg túrázni, a mindennapi életben értelmét én nem látom azon kívül, hogy megkönnyíted a zsebesek dolgát vele, hiszen latoteren kívül van. De te tudod.

2021. júl. 14. 09:53
 25/26 anonim ***** válasza:

24:

Nem, a laptoptáska a táska dedikált feladata, az meg hogy hátizsak, válltaska, kézitáska, a hordás mikéntjét mutatja. Nekem van ezek közül többféle laptoptáskám is.

A zsebesek dolgát pedig akkor könnyíted meg, ha külső zsebekbe értéket teszel. Egyébkén5 nagyon sok mindenre jó, nyilvan mint írtam, ha wc-re járós üzemmódban használod az autódat, vészvillogó, ajtóhoz szabalytalanul parkolás meg társai, akkor tényleg értelmetlen bármilyen taska.

2021. júl. 14. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:

25!

Nincs autóm. Még mind8g nincs szükségem táskára a kulcsomhoz, kártyatartómhoz és telefonomhoz. Ezen kívül mást nem hordok magammal. Te ezek szerint a fél házat viszed.

2021. júl. 14. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!