Hátizsákot hordasz inkább vagy a válltáska híve vagy?
20:
Ez csak akkor igaz, ha wc módban jársz autóval. Ha be kell menni egy szupermarketbe, felmenni valahová, munkaeszközt, pl. laptopot vinni munkahely és otthon között, akkor kell valamilyen táska. Ha megallsz a kisbolt előtt, vészvillogó ki, beugrassz a kezedben tartott pénztárcával, kihozod ami kell, majd jössz vissza, és újabb helyeken ugyanezt csinálod, akkor persze valóban nem.
"Ha be kell menni egy szupermarketbe, felmenni valahová, munkaeszközt, pl. laptopot vinni munkahely és otthon között, akkor kell valamilyen táska"
Miért kellene? A bevásárláshoz se válltáska, se hátizsák nem kell, csupán bevasarloszatyor. Nekem pl minire összehajtható van, ami belefér a zsebembe. Laptopot meg laptoptaskaban hord az ember.
22:
A laptoptáska az vagy válltáska, vagy hatizsak, vagy kézitáska. Szóval táska. A szatyrokkal szarakodni meg jóval neccesebb, főleg ha kiswbb dolgokért ugrasz be, mint ha van egy hátizsákod.
23!
A laptoptáska az laptoptáska, nem kézitáska, válltáska vahy hátizsák, hanem laptoptaska. Azzal ugyan nem mászkál értelmes ember vásárolni, vagy étterembe, max dolgozni.
A hátizsák iskolásoknak jó, meg túrázni, a mindennapi életben értelmét én nem látom azon kívül, hogy megkönnyíted a zsebesek dolgát vele, hiszen latoteren kívül van. De te tudod.
24:
Nem, a laptoptáska a táska dedikált feladata, az meg hogy hátizsak, válltaska, kézitáska, a hordás mikéntjét mutatja. Nekem van ezek közül többféle laptoptáskám is.
A zsebesek dolgát pedig akkor könnyíted meg, ha külső zsebekbe értéket teszel. Egyébkén5 nagyon sok mindenre jó, nyilvan mint írtam, ha wc-re járós üzemmódban használod az autódat, vészvillogó, ajtóhoz szabalytalanul parkolás meg társai, akkor tényleg értelmetlen bármilyen taska.
25!
Nincs autóm. Még mind8g nincs szükségem táskára a kulcsomhoz, kártyatartómhoz és telefonomhoz. Ezen kívül mást nem hordok magammal. Te ezek szerint a fél házat viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!