Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire gáz ez,hogy...

Tényleg ennyire gáz ez,hogy 46 évesen motorozni akarok a természetbe?

Figyelt kérdés
Tizenévesen is nagyon szerettem egyedül motorozni a természetbe Simsonnal.Már évek óta szeretnék egy 50cm3-es kis endurót venni. Kimenni egyedül erdőbe földesutakra,árokparton motorozni közbe gyönyörködni a természetbe,mint régen.A párom szüleim elég furán néztek mikor ezt mondtam. Más horgászni jár,vadászni,kocsmázni... Amúgy szoktam egyedül sétálni,vagy kerékpározni is a természetbe,de a motorral nagyobb területet lehet bejárni,meg más élmény.
2021. júl. 9. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? 46 évesen mert tojd le a párod szüleit.
2021. júl. 9. 18:40
 2/17 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
Szerintem meg ok a gazak, biztos ok mar 40 evesen untak az eletuket, meg ugy eltek mint a 70 evesek.
2021. júl. 9. 18:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Saját szüleim meg a páromé is furán néztek.
2021. júl. 9. 18:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor gáz, ha természetvédelmi területen csinálod a túrézok közé büdösítve. Akkor viszont remélem fel is jelentenek, és meg is bírságolnak.
2021. júl. 9. 18:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket, de én 125-öst vennék:D Nagyon nagy élvezetet ad:D Mondjuk én fiatalabb vagyok nálad majdnem 30 évvel:D
2021. júl. 9. 18:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom 60-70 körüliek.Bar akkor sem értem miért néznek rád furán, az ő idejükben is csináltak ilyen szerintem. Vagy nem lehet hogy mostanában máshogy viselkedsz? Van az a kapuzarasi pánik nálatok, és azt hihetik amiatt van,vagy nem tudom. De tedd amit akarsz, ne foglalkozz velük. Amúgy is férfias motorozni a természetben.

1es voltam 🙂

2021. júl. 9. 18:51
 7/17 anonim válasza:
100%
Szard le! Jó motorozást 😀🏍️
2021. júl. 9. 18:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy azzal vagy elfoglalva, hogy a szülők mit szólnak.
2021. júl. 9. 18:53
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ebben semmi gáz..

A férjem 50évesen vett (újra) motort, mikor a gyerekek kirepültek... és volt ideje ilyesmire.

Ő is simsonozott fiatalkorában. :)))

Most a barátaival rendszeresen járnak túrázni is, külföldre is motorral. A feleségek meg jönnek autóval. :)

2021. júl. 9. 18:58
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Mashol hetven evesen szorfoznek, igaz, nem is patkolnak el husz evig legalabb. Ez kozepkori paraszt tempo. Hogy lenne szempont a 46 eved?
2021. júl. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!