Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek most ?

Mit tegyek most ?

Figyelt kérdés

Próbálom ésszerűen kifejteni mi a problémám...

Köszönöm annak aki elolvassa, és tud segíteni, de már azt is megköszönöm ha elolvassa, ezzel is érdeklődést mutatva.

Nagyon régóta (évek óta) érzem azt hogy az emberek rosszat akarnak. Ha meglátok egy nevető embert, mindig azt hiszem rajtam nevetnek. Ha látom hogy néz, akkor azt gondolom biztos azért mert nem vagyok szép, utána ezen röhög.

Van egy fontos személy az életemben, akit ha nem látok legalább 1 napig akkor ideggörcsöm van, illetve sokszor a hiánya érzése miatt, gyakran párbeszédeket folytatok le, így olyan mint ha neki mondanám. Naponta gondolok az öngyilkosságra/öncsonkításra. Pl levágni az ujjam, szétvágni az arcomat stb... És ezek napról napra erősödnek ezek az érzések... Más embernek nem akarok kárt okozni. Jobban utálom magam mint bárkit. De ugyanakkor szoktam érezni, és elképzelni hogy brutális módon kivégzek valakit. Ilyenkor mosolygok. Az emberek sokszor beszólnak (fiatal taknyos kölykök), ilyenkor mosolygok, de belül már halottak...

Félek hogy elfogom veszíteni a fejem. Igazából akkor nem érdekelne ki az illető...

De ugyanakkor tudom hogy ez nem normalis... Mikor tükörbenézek akkor elkap a gyűlölet, harag és a hányinger. Utálom az életemet.

2021. júl. 6. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Próbáltál már szakembert keresni ezzel a problémával? (Pszichologust)

Nem leszólásképp, de tényleg olyan ez a terep most mint 1 akna mező, nem lenne jó olaj a tűzre (itt lehet az lesz ha itteni mester emberek véleményét kérdezed)

2021. júl. 6. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ide pszichiáter kell. Az eleje szociális fóbiának tűnt, a vége meg szociopátiának.

A környezetednek és saját magadnak is jót teszel ha kikezelteted magad, mielőtt eldurvul.

Mert a mentális betegségek soha nem múlnak el maguktól, csak súlyosbodnak az évek során.

2021. júl. 6. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
2es én mondjuk szociáis fobia miatt lehet megyek majd el, lehet tényleg jót tenne nekem is xd. 1es vagyok.
2021. júl. 6. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, még soha nem fordultál ezzel orvoshoz?

Igaza van az előttem szólóknak, sürgősen pszichiáterhez kéne menned!

2021. júl. 6. 21:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Félek pszichiáterhez menni... Félek hogy ő sem tudna segíteni :( Nagyon feltudom hergelni magam... De csak amikor nem lát senki. Ha látna valaki úgy igazán idegesen, el is áshatnám magam. Senki nem akarna velem lenni...
2021. júl. 6. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
5os, ezt tanulja a pszichiáter és ezzel foglalkozik napi szinten. Ha valaki tud segiteni az ő lesz:)
2021. júl. 6. 22:18
 7/9 A kérdező kommentje:
De úgytudom a pszichiáter csak gyógyszereket ad nem ?
2021. júl. 6. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

7. Rosszul tudod.

Ajanlhat pszichoterápiát, mehetsz pszichológushoz aki segíteni tud neked.

2021. júl. 6. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék megjavulni...
2021. júl. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!