Daisy Ridley jó színésznő?
Figyelt kérdés
És szerintetek vonzó?2021. júl. 6. 16:22
2/13 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2021. júl. 6. 16:25
4/13 anonim válasza:
Mert eddig minden szerepében rém egyszerű karaktereket alakított.
5/13 A kérdező kommentje:
Just the hot bits nevű videósnak ő a kedvence, de nem értem miért. A fenekét tartja nagyra, pedig teljesen átlagos a filmekben. Láttam már nagyobb popót.
2021. júl. 6. 16:28
6/13 anonim válasza:
Számomra abszolút vonzó. Már az Ébredő erő óta brle vagyok zúgva... 😂
Egyedül az új Star Wars filmekben láttam színészkedni. Az alapján semmiképp sem mondanám rossz színésznek!
Mindazonáltal hogy egyértelműen jónak mondjuk, meg kellene nézni több szerepét is, ami nem nagyon van.
7/13 A kérdező kommentje:
Az jó, ha vonzónak tartod, de miért tartod annak? 😃
2021. júl. 6. 16:32
8/13 anonim válasza:
Lányként mondom hogy tényleg szép nö, karakteres szép arca van és csinos is. De én inkább a személyisége miatt szeretem. Kedvesnek, aranyosnak tünik. És szerintem jól játszik a filmjeiben is.
9/13 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs vele, nekem szimpatikus.
10/13 anonim válasza:
Hogy miért tartom vonzónak?
Erre nehéz választ adni (nem is tudok), elvégre ahány ember, annyi ideál.
A szépség/vonzóság relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!