Másnak is okoz szorongást amiért a párja facebook oldala olyan mint egy társkereső oldal?
De ha neked nem tetszik és úgy látod az oldalát, mintha társkereső lenne, miért nem teszed szóvá, hogy kihívó fotókat ne tegyen ki...? Nyilván nem láttam ezeket a fényképeket, de ha tényleg kihívó képeket tesz ki, az veled szemben nagyfokú tiszteletlenség.
Tegnap egy fiatal nő indított hasonló témában vitát, ott a hapsi lájkolgat félmeztelen insta macákat meg oszt meg hasonló fotókat nőkről. Egyesek szerint "nem vak" meg ilyenek és belefér.
Szerintem egyik sem.
Lehet rosszul fogalmaztam. Nem kimondottan kihívó képek, egyszerűen olyan képek amiken jól néz ki. Azért nem teszem szóvá, mert ezt mindenki részéről teljesen elfogadottnak látom manapság.
Ezért merészeltem egy anonim oldalon felvetni a témát, hátha másnak is titkon visszatetsző ez.
Bikinis kép szerintem kihívó. De kinek mi.
"amiken jól néz ki" hát ha egy jó csajod van, nyilván jól néz ki a fotókon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!