Milyen emberhez érdemes odamenni cigit kérni az utcán? Ki az aki 1000% hogy ad?
Figyelt kérdés
A szüleim miatt nem dohányozhatok, meg nincs lehetőségem cigit szerezni azért kérdezem.2021. jún. 28. 14:29
1/26 A kérdező kommentje:
Meg melyik a legjobb cigi lejmolós duma??
2021. jún. 28. 14:31
2/26 anonim válasza:
Ne dohányozzál. Legegyszerűbb és legjobb megoldás.
3/26 A kérdező kommentje:
Hát még csak egyszer próbáltam, de lécci a kérdésemre válaszoljatok! Köszi.
2021. jún. 28. 14:33
4/26 anonim válasza:
A kib*szott bagó miatt képes lennél lesüllyedni egy tarhálós hobó szintjére?
5/26 A kérdező kommentje:
Mármint még nem dohányoztam igazából, most akarok cigit kérni mert kiváncsi vagyok, hogy adnak-e? Am szimpi ez a tarhálós hobó kifejezés(:
2021. jún. 28. 14:34
6/26 A kérdező kommentje:
17/L A szüleim megtiltották, hogy dohányozzak ezért az utcán próbálkozok.
2021. jún. 28. 14:35
7/26 anonim válasza:
Egy gyereknek senki sem fog cigit adni. Márpedig, ha nem mész be a dohányboltba és nem veszel saját magadnak, akkor gyereknek fognak nézni.
8/26 anonim válasza:
Én szoktam adni a lejmolósoknak, de ha túl fiatalnak látszik az illető, akkor simán elkérem a személyiét.
9/26 anonim válasza:
Kerdezo, tarhalas helyett egy tipp: odamesz a dohanybolt ele, megkersz valakit, aki epp sorban all, hogy vegyen neked cigit es odaadod neki a penzt.
Ez vagy bejon, vagy nem, anno en is csinaltam parszor igy, de soha nem kertem ingyen.
Ha nem volt penzem, nem cigiztem, te is tedd ezt. Persze nem akarlak biztatni a dohanyzasra, de inkabb ez, mint a keregetes.
Amugy en nem szoktam adni senkinek semmit, kapasbol elzavarok mindenkit, mert Budapesten elek 5 eve es rohadtul elegem van a keregetesbol. Az elejen meg adtam, azota meguntam, mert soha semmi nem eleg.
10/26 anonim válasza:
kerj egyet a dohanyzo barataidtol, vagy vard ki szepen a 18at es utana azt csinalsz amit akarsz. az utcan nagy valoszinuseggel senki nem fog adni, mert az agyjal mar egy cigit battya emberektol altalaban mindenki probal tavolodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!