Mit csináljunk egy házibulin?
Osztálytársaimmal-ők 16 évesek- és pár ismerősömmel- ők 14-15 évesek- mit csináljunk egy házibulin?
Valamikor mostra, a következő két héten belül akarok szervezni házibulit. Van kert is, és lesz valami sült hús is(aprópó, a szüleim is itthon lesznek, ők akartak húst sütni, mondtam, hogy, ha már itthon vannak, miért ne). Azon kívül, hogy csak beszélgetünk, mit csináljunk(van pléjsztésön is, de nem zombulós bulit akarok).
Babazsúrnak nem mondhatom, eddig az osztálytársaimnál mind ilyeneken voltam, nem voltunk egy szent társaság, tiktokozni nem nagyon szoktam, nem is nagyon szeretem.
8-an vagy 9-en leszünk, 5 fiú és 3 vagy 4 lány.
A társas az nem olyan rossz ötlet.
Esetleg még valami?
#3, ez sem olyan rossz ötlet, lehet ezt is kipróbáljuk.
Még várom az ötleteket.
:D
Nem az a baj, hogy nincs erdő a közelünkben, mert 2-3 km-re van, csak itt, Erdélyben nem nagyon ajánlatos az erdőben mászkálni, 10-ből 9 embert széttépnek a medvék, mondjuk adrenalin löketnek fasza lenne éjjel, csak nem hiszem, hogy a társaságból legalább valamelyiknél gyorsabban szaladok, hogy ne engem tépjen szét a medve.
Játszótér is kb ilyen távolságban van, úgyhogy az is esik.
A lol az tényleg fasza, lehet, hogy egy kicsit pléjsztésönözünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!