Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikszáth téri "minibulinegyedb...

Mikszáth téri "minibulinegyedben" lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mindig sok ember van ott. A korlátozások idején volt, hogy zárt kocsmák ellenére kimentek boltból vett piával emberek, és beszélgettek (nyilván helyiek, törzshelyesek) a téglázott téren. Tavaly tavasszal olyat is láttam, hogy a bezárt teraszon ültek dobozos sörrel, mert voltak padok, székek kirakva, amiket lehet, hogy télen sem raknak el, tehát nem nekik raktak ki. Most meg brutál tömegek vannak ott a nyitás és a jó idő óta. De vagy társaságok ülnek, vagy sok a külföldi, ki tudja.

Van valakinek tapasztalata onnan?

2021. jún. 25. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez az ami ott van a Pázmány jogikaránál? Ha igen akkor persze miért ne.. jobb mint 1 Liget club.. nézelődj.
2021. jún. 25. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy pont tegnap láttam, hogy az is ott van. :D Amúgy Károli mögött a József körúttól 1 percre.
2021. jún. 25. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy vannak-e értelmesebb szingli leányzók.. Én pl a Morrisons2-vel nem tudtam azonosulni. Humbák művek.. Klub Vittula inkább.. A Dobozt egyszer megnézném. Instant régen jobb volt.. mostmár nem mennék pár éve is tömegnyomor volt. Én azt mondom nézz körbe, ha nem tetszik akkor válassz másik helyet.
2021. jún. 25. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
A Mikszáth tér inkább olyan, mint az Erzsébet/Deák, kiülsz és vannak teraszok, de többségében teraszok. Szóval nem hasonlítanám klubokhoz.
2021. jún. 25. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.. csak egyedül nehezebb.. egy havert vihetnél magaddal. És akkor "egerésznétek". Egyedül kicsit problémás egy lány csoporthoz odamenni, kell hozzá fellépés. De amúgy a 6-os villamoson is be lehet csajozni.. nekem pl a 133E-ről összejött 2 mozis randi is ugyanazzal a csajjal:D
2021. jún. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!