Mikszáth téri "minibulinegyedben" lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mindig sok ember van ott. A korlátozások idején volt, hogy zárt kocsmák ellenére kimentek boltból vett piával emberek, és beszélgettek (nyilván helyiek, törzshelyesek) a téglázott téren. Tavaly tavasszal olyat is láttam, hogy a bezárt teraszon ültek dobozos sörrel, mert voltak padok, székek kirakva, amiket lehet, hogy télen sem raknak el, tehát nem nekik raktak ki. Most meg brutál tömegek vannak ott a nyitás és a jó idő óta. De vagy társaságok ülnek, vagy sok a külföldi, ki tudja.
Van valakinek tapasztalata onnan?
2021. jún. 25. 19:59
1/5 anonim válasza:
Ez az ami ott van a Pázmány jogikaránál? Ha igen akkor persze miért ne.. jobb mint 1 Liget club.. nézelődj.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy pont tegnap láttam, hogy az is ott van. :D Amúgy Károli mögött a József körúttól 1 percre.
2021. jún. 25. 20:30
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy vannak-e értelmesebb szingli leányzók.. Én pl a Morrisons2-vel nem tudtam azonosulni. Humbák művek.. Klub Vittula inkább.. A Dobozt egyszer megnézném. Instant régen jobb volt.. mostmár nem mennék pár éve is tömegnyomor volt. Én azt mondom nézz körbe, ha nem tetszik akkor válassz másik helyet.
4/5 A kérdező kommentje:
A Mikszáth tér inkább olyan, mint az Erzsébet/Deák, kiülsz és vannak teraszok, de többségében teraszok. Szóval nem hasonlítanám klubokhoz.
2021. jún. 25. 20:38
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg.. csak egyedül nehezebb.. egy havert vihetnél magaddal. És akkor "egerésznétek". Egyedül kicsit problémás egy lány csoporthoz odamenni, kell hozzá fellépés. De amúgy a 6-os villamoson is be lehet csajozni.. nekem pl a 133E-ről összejött 2 mozis randi is ugyanazzal a csajjal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!