Hogyan kezdjek el barátkozni?
Mióta az eszemet tudom nagyon nehezen ismerkedem meg emberekkel, évek óta csak 2 barátom van, barátnőm sincs, a suliban az osztály társaimmal jól ki jöttem de utána már velük sem beszéltem és nem is kerestem őket soha,amikor kimegyek az utcára furán érzem magam, kerülöm a szem kontaktust, illetve azt hogy valakivel bármilyen beszélgetésbe keveredjek, de ha ez még is meg történik szorongok, és furán, dühösnek érzem magam.. általában azonnal sietek haza, ahol egyedül lehete. interneten is kerülök mindenféle beszélgetést, csak akkor írok ha engem keresnek, én magamtól nem keresek senkit.. Soha nem szekáltak a suliban, sem sehol, így nem tudok okot mondani ezekre a dolgokra... Most 16 éves vagyok.. Szeretnék pár tanácsot kérni, hogyan kezdjek el változtani
Barátokat keresni és hasonlók ? Előre is köszönöm ha valaki válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!