Miért bámulnak engem a fiúk mindig a buszmegállóban? Csöpög az összes nyála, mondjuk jól nézek azért ki, de nagyon durván csábosan bámulnak.
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 14:03
1/14 anonim válasza:
Talán jól nézel ki, azért.
Szerintem neked egy barátnő kéne, akinek ezeket elmondod és együtt kiakadtok rajta, nem gyakorira kiírni egy kérdést, amire nem lehet válaszolni sem.
2/14 anonim válasza:
Bár feltételezem, csak akarsz pár lúzert magadnak hogy itt is csöpögjön a nyáluk privátban.
4/14 anonim válasza:
Állj! Az építkezésen dolgozó, nem idén barnult egyedek mindenkit megbámulnak akinek nem f.sza van, kinézettől függetlenül.
Ugyanez vonatkozik a melósautókban lévő, kivénhedt férfiakra is.
Normális, jól szituált férfi ember nem olyan primitív, hogy így megbámuljon valakit.
5/14 anonim válasza:
Úgy látom hízeleg ez neked ha ezt ide kiírod pedig jobb lenne ha nem foglalkoznál velük, mert ezek köcsögök. Az igazán jó nőknek ez nem hízeleg csak továbbmennek.
6/14 anonim válasza:
Csak szeretnéd, hogy jól nézz ki, de valójában a p.csaszar topánkádat, a zsíros hajadat és az XXL méretű hátsódat nézik, hogy hogy lehet valaki ilyen ronda.
7/14 anonim válasza:
Csak dicsekedni akarsz itt. Nem vagy eléggé megbecsülve a való életben, hogy a gyakorira szorulsz?
8/14 anonim válasza:
Nem ertem, hol nezel ki ? Mit latsz amikor kinezel ?
9/14 anonim válasza:
Hát nem a szerénységedet az fix.
10/14 anonim válasza:
Szerintem túl rövid szoknyát vettél.
És nem borotválkoztál...
🧔🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!